Povezane vesti

Ibrahimović upropastio Srbinu transfer u Los Anđeles

Ibrahimović upropastio Srbinu transfer u Los Anđeles

Vesti online 11.04.2018
Zlatan Ibrahimović je nedavno postao član Los Anđeles Galaksija, ali nisu svi bili srećni zbog ovog transfera. Nekadašnji igrač Crvene zvezde Đorđe Despotović je sa američkim klubom sve dogovorio oko transfera, prošao lekarske preglede, ali… »
Kakav maler za Srbina, sve dogovorio sa Galaksijem, a onda se pojavio Ibra!

Kakav maler za Srbina, sve dogovorio sa Galaksijem, a onda se pojavio Ibra!

Sportske.net 11.04.2018
Zlatan Ibrahimović je postao novi fudbaler LA Galaksija, a daleko pre njega srpski fudbaler je dogovorio uslove sa tim timom. Đorđe Despotović, srpski fudbaler koji nastupa za Astanu, bio je na pragu prelaska u Los Anđeles Galaksi, ali se njegovom… »
Kako li će ibra reagovati: Srbin u centru pažnje, potpisao sa Galaksijem – pa ga ‘otkačili’ zbog Šveđanina, sledi…

Kako li će ibra reagovati: Srbin u centru pažnje, potpisao sa Galaksijem – pa ga ‘otkačili’ zbog Šveđanina, sledi…

Hot sport 11.04.2018
Srpski internacionalac upao u žižu interesovanja u SAD nakon što je trebalo da pređe u Los Anđeles Galaksi. Međutim, nije došlo do realizacie posla – a razlog je Zlatan Ibrahimović. Sreća ovoga puta nije bila na strani nekadašnjeg napadača… »
Despotović: Bio sam na pragu Galaksija, ali me zeznuo Ibra

Despotović: Bio sam na pragu Galaksija, ali me zeznuo Ibra

Večernje novosti 11.04.2018
Bivši fudbaler Crvene zvezde otkrio je zbog čega nije otišao u Los Anđeles Galaksi, iako je potpisao ugovor i čekao američku vizu. Đorđe Despotović, bivši fudbaler Crvene zvezde, sada igrač Astane, bio je na pragu prelaska u Los Anđeles… »
"Zeznuo me Ibra..."

"Zeznuo me Ibra..."

Mondo 11.04.2018
Đorđe Despotović objasnio zbog čega nije prešao u Los Anđeles Galaksi, iako je imao dogovor sa američkim klubom. Foto: MN Press Iznenađenje, euforija, pa razočaranje. Emotivni tobogan proživeo je proteklih nedelja Đorđe Despotović, bivši… »

Vesti dana »