Повезане вести

Ибрахимовић упропастио Србину трансфер у Лос Анђелес

Ибрахимовић упропастио Србину трансфер у Лос Анђелес

Вести онлине 11.04.2018
Златан Ибрахимовић је недавно постао члан Лос Анђелес Галаксија, али нису сви били срећни због овог трансфера. Некадашњи играч Црвене звезде Ђорђе Деспотовић је са америчким клубом све договорио око трансфера, прошао лекарске… »
Како ли ће ибра реаговати: Србин у центру пажње, потписао са Галаксијем – па га ‘откачили’ због Швеђанина, следи тужба!…

Како ли ће ибра реаговати: Србин у центру пажње, потписао са Галаксијем – па га ‘откачили’ због Швеђанина, следи тужба!…

Хот спорт 11.04.2018
Српски интернационалац упао у жижу интересовања у САД након што је требало да пређе у Лос Анђелес Галакси. Међутим, није дошло до реализацие посла – а разлог је Златан Ибрахимовић. Срећа овога пута није била на страни… »
Какав малер за Србина, све договорио са Галаксијем, а онда се појавио Ибра!

Какав малер за Србина, све договорио са Галаксијем, а онда се појавио Ибра!

Спортске.нет 11.04.2018
Златан Ибрахимовић је постао нови фудбалер ЛА Галаксија, а далеко пре њега српски фудбалер је договорио услове са тим тимом. Ђорђе Деспотовић, српски фудбалер који наступа за Астану, био је на прагу преласка у Лос Анђелес… »
Деспотовић: Био сам на прагу Галаксија, али ме зезнуо Ибра

Деспотовић: Био сам на прагу Галаксија, али ме зезнуо Ибра

Вечерње новости 11.04.2018
Бивши фудбалер Црвене звезде открио је због чега није отишао у Лос Анђелес Галакси, иако је потписао уговор и чекао америчку визу. Ђорђе Деспотовић, бивши фудбалер Црвене звезде, сада играч Астане, био је на прагу преласка у Лос… »
"Зезнуо ме Ибра..."

"Зезнуо ме Ибра..."

Мондо 11.04.2018
Ђорђе Деспотовић објаснио због чега није прешао у Лос Анђелес Галакси, иако је имао договор са америчким клубом. Фото: МН Пресс Изненађење, еуфорија, па разочарање. Емотивни тобоган проживео је протеклих недеља Ђорђе… »

Вести дана »