Povezane vesti
Ukleti galeb ponovo ubio Ispovest svedoka: Sleteli su padobranima, jedan pilot umro mi je na rukama
Kurir 12.04.2018
Ovako priča Jan Boljarac, svedok pada „supergaleba G-4“, aviona Vojske Srbije koji se juče pre podne srušio na njivi kod Kovačice u Vojvodini. Radio sam u polju i u jednom trenutku video sam kako su se dvojica pilota katapultirala iz aviona, koji… »
Dramatična ispovest očevidaca o padu aviona: "Otkopčao sam pilota koji je još disao, umro mi je na rukama"
Blic 12.04.2018
Bio sam u polju kada je pao avion, video sam kada su se katapultirali i pritrčao sam da pomognem, priča Jan Boljarac iz Kovačice o nesreći u ataru ovog sela u kojoj je danas major Robert Kaloci poginuo, a njegov kolega Aleksandar Matić je teško… »
Vesti dana »
Studenti ušli u Skupštinu Niša, ministarka prosvete prekinula raspravu i izašla
Južne vesti pre 36 minutajoš 15 povezanih
Uživo (video) Šapić: "Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan od 1. januara 2025."
Blic pre 20 minutajoš 16 povezanih
OTKRIVAMO Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti: Ko je doneo odluku da se stari objekti koriste?
Forbes pre 4 satijoš 6 povezanih
(FOTO) Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci
N1 Info pre 12 minutajoš 4 povezane
Više javno tužilaštvo: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih