Повезане вести
Мишковић: Николић ми је рекао да мене не могу да хапсе
Дневник 12.04.2018
БЕОГРАД: Томислав Николић ми је рекао дословце: "Тебе не могу да хапсе. Нема разлога", наводи бизнисмен Мирослав Мишковић у својој исповести, чији део преноси Недељник у новом броју који је данас изашао. Био је у праву само у… »
Мишковић: Томислав Николић ме је звао и рекао да мене не могу да ухапсе
Нова економија 12.04.2018
Бизнисмен Мирослав Мишковић у својој аутобиографији "Ја, тајкун" навео је да му је Томислав Николић непосредно пред хапшење рекао: "тебе не могу да хапсе, нема разлога", преноси Недељник изводе из Мишковићеве исповести… »
Мишковић: Томислав Николић ми је рекао "не могу да те хапсе"
СЕЕбиз 12.04.2018
БЕОГРАД - Бизнисмен Мирослав Мишковић у својој аутобиографији "Ја, тајкун" навео је да му је Томислав Николић непосредно пред хапшење рекао "тебе не могу да хапсе, нема разлога", преноси Недељник изводе из Мишковићеве… »
Спустили су ме у шахт и упозорили: "Не скидај траку са очију. За тебе је боље да нас не видиш" - Мирослав Мишковић први пут о…
Недељник 12.04.2018
"Почели су да нас извлаче из кола. Покушао сам да се одбраним, али добио сам најпре неколико удараца у груди, а онда и један у потиљак. Тај ударац у потиљак био је врло јак, по свој прилици је изведен кундаком пушке" После… »
Исповест мирослава мишковића: Марија ме позвала да гледамо Лигу шампиона, знао сам да се нешто спрема! А онда ме слагао Тома…
Курир 12.04.2018
Бизнисмен Мирослав Мишковић објавио је у аутобиографији како су изгледали последњи дани пре хапшења, ко га је назвао и најавио шта му се спрема за свега два дана, као и шта је тада значила шифра "Дођите да гледамо Лигу… »
Исповест мирослава мишковића: Како ме је слагао Томислав Николић!
Правда 12.04.2018
Бизнисмен Мирослав Мишковић објавио је у аутобиографији како су изгледали последњи дани пре хапшења, ко га је назвао и најавио шта му се спрема за свега два дана, као и шта је тада значила шифра "Дођите да гледамо Лигу… »
Мишковић: Томислав Николић ми је рекао "не могу да те хапсе"
Н1 Инфо 12.04.2018
Бизнисмен Мирослав Мишковић у својој аутобиографији "Ја, тајкун" навео је да му је Томислав Николић непосредно пред хапшење рекао "тебе не могу да хапсе, нема разлога", преноси Недељник изводе из Мишковићеве исповести. У новом… »
Исповест Мирослава Мишковића, Ирвин Јалом о животу и смрти, Њујорк тајмс на поклон: Ваш брифинг за четвртак
Недељник 12.04.2018
На киосцима је нови број Недељника, а сви читаоци на поклон добијају нови број Њујорк тајмса на српском језику. ИСПОВЕСТ МИРОСЛАВА МИШКОВИЋА - После двадесет осам година ћутања, проговорио је Мирослав Мишковић, највећи… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 14 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 15 минутајош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана