Povezane vesti
Mišković: Nikolić mi je rekao da mene ne mogu da hapse
Dnevnik 12.04.2018
BEOGRAD: Tomislav Nikolić mi je rekao doslovce: "Tebe ne mogu da hapse. Nema razloga", navodi biznismen Miroslav Mišković u svojoj ispovesti, čiji deo prenosi Nedeljnik u novom broju koji je danas izašao. Bio je u pravu samo u drugom delu svoje… »
Mišković: Tomislav Nikolić me je zvao i rekao da mene ne mogu da uhapse
Nova ekonomija 12.04.2018
Biznismen Miroslav Mišković u svojoj autobiografiji "Ja, tajkun" naveo je da mu je Tomislav Nikolić neposredno pred hapšenje rekao: "tebe ne mogu da hapse, nema razloga", prenosi Nedeljnik izvode iz Miškovićeve ispovesti. Nedeljnik je imao… »
Mišković: Tomislav Nikolić mi je rekao "ne mogu da te hapse"
SEEbiz 12.04.2018
BEOGRAD - Biznismen Miroslav Mišković u svojoj autobiografiji "Ja, tajkun" naveo je da mu je Tomislav Nikolić neposredno pred hapšenje rekao "tebe ne mogu da hapse, nema razloga", prenosi Nedeljnik izvode iz Miškovićeve ispovesti. U novom broju… »
Spustili su me u šaht i upozorili: "Ne skidaj traku sa očiju. Za tebe je bolje da nas ne vidiš" - Miroslav Mišković prvi…
Nedeljnik 12.04.2018
"Počeli su da nas izvlače iz kola. Pokušao sam da se odbranim, ali dobio sam najpre nekoliko udaraca u grudi, a onda i jedan u potiljak. Taj udarac u potiljak bio je vrlo jak, po svoj prilici je izveden kundakom puške" Posle dvadeset osam godina… »
Ispovest miroslava miškovića: Marija me pozvala da gledamo Ligu šampiona, znao sam da se nešto sprema! A onda me slagao…
Kurir 12.04.2018
Biznismen Miroslav Mišković objavio je u autobiografiji kako su izgledali poslednji dani pre hapšenja, ko ga je nazvao i najavio šta mu se sprema za svega dva dana, kao i šta je tada značila šifra "Dođite da gledamo Ligu šampiona". "Dva dana pred… »
Mišković: Tomislav Nikolić mi je rekao "ne mogu da te hapse"
N1 Info 12.04.2018
Biznismen Miroslav Mišković u svojoj autobiografiji "Ja, tajkun" naveo je da mu je Tomislav Nikolić neposredno pred hapšenje rekao "tebe ne mogu da hapse, nema razloga", prenosi Nedeljnik izvode iz Miškovićeve ispovesti. U novom broju Nedeljnika, na… »
Ispovest miroslava miškovića: Kako me je slagao Tomislav Nikolić!
Pravda 12.04.2018
Biznismen Miroslav Mišković objavio je u autobiografiji kako su izgledali poslednji dani pre hapšenja, ko ga je nazvao i najavio šta mu se sprema za svega dva dana, kao i šta je tada značila šifra "Dođite da gledamo Ligu šampiona". "Dva dana pred… »
Ispovest Miroslava Miškovića, Irvin Jalom o životu i smrti, Njujork tajms na poklon: Vaš brifing za četvrtak
Nedeljnik 12.04.2018
Na kioscima je novi broj Nedeljnika, a svi čitaoci na poklon dobijaju novi broj Njujork tajmsa na srpskom jeziku. ISPOVEST MIROSLAVA MIŠKOVIĆA - Posle dvadeset osam godina ćutanja, progovorio je Miroslav Mišković, najveći biznismen Srbije s kraja… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 2 satajoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 5 satijoš 1 povezana