Povezane vesti

Grujićevi derbiji - Zamerio se na obe strane Brda...

Grujićevi derbiji - Zamerio se na obe strane Brda...

Sportske.net 12.04.2018
Sudija Danilo Grujić deliće pravdu na 157. "večitom" derbiju mimo svih očekivanja, a evo kakva iskustva imamo sa međusobnih utakmica Zvezde i Partizana koje je do sada sudio. Mimo svih očekivanja za glavnog arbitra 157. "večitog" derbija u… »
Mažić iscrpljen, Grujiću poveren derbi

Mažić iscrpljen, Grujiću poveren derbi

Večernje novosti 12.04.2018
Најбољи српски арбитар неће, како се очекивало, водити меч између Црвене звезде и Партизана. Булатовић: Процена Судијске организације је да… »
Bivši selektor Srbije pred 157. večiti derbi: Ključevi kod Krstičića i Pantića

Bivši selektor Srbije pred 157. večiti derbi: Ključevi kod Krstičića i Pantića

Sportski žurnal 12.04.2018
Radovan Ćurčić skicira kvalitete i procenjuje šanse za pobedu Crvene zvezde i Partizana uoči 157. večitog derbija. Predstojeći 157. večiti derbi mogao bi da stavi tačku na dileme oko titule ili donese neizvesnost u poslednjih šest kola… »
Potvrda - Njih šestoricu je Sudijska komisija poslala na "Marakanu"!

Potvrda - Njih šestoricu je Sudijska komisija poslala na "Marakanu"!

Sportske.net 12.04.2018
Na zvaničnom sajtu Super lige Srbije objavljena su imena sudija koje će deliti pravdu na 157. "večitom" derbiju ali i na svim ostalim mečevima prvog kola plej-ofa i plej-auta. Utakmice prvog kola plej-ofa i plej-auta Super lige Srbije na programu su… »
Leandre tavamba: Ne znam puno o igračima Zvezde, najvažnije je šta mi možemo da uradimo

Leandre tavamba: Ne znam puno o igračima Zvezde, najvažnije je šta mi možemo da uradimo

Hot sport 12.04.2018
Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da njegova ekipa treba mirne glave da udje u 157. „večiti“ derbi sa Crvenom zvezdom i nastavi niz dobrih rezultata. – To je velika utakmica za nas, moramo ući mirne glave, znamo šta nam treba, znamo… »
Miletić: Pešić najveća opasnost, ali zatvorićemo ga

Miletić: Pešić najveća opasnost, ali zatvorićemo ga

Dnevnik 12.04.2018
BEOGRAD: Fudbaler Partizana Nemanja G. Miletić, uoči 157. večitog derbija, izjavio je da najveća opasnost preti od napadača Crvene zvezde Aleksandra Pešića, ali smatra da će defanzivna linija crno-belih uspeti da zaustavi prvog strelca Superlige… »
Miletić: "Dugo nismo izgubili derbi, nadamo se najboljem"

Miletić: "Dugo nismo izgubili derbi, nadamo se najboljem"

Sportske.net 12.04.2018
Fudbaler Partizana Nemanja G. Miletić rekao je da njegova ekipa treba mirne glave da uđe u 157. "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom i nastavi niz dobrih rezultata. Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene… »
Koga se Tavamba više plaši - žene ili Đukića?

Koga se Tavamba više plaši - žene ili Đukića?

Mondo 12.04.2018
Fudbaleri Partizana Leandre Tavamba i Nemanja Miletić veruju u pobedu crno-belih u "večitom derbiju" i "zakuvavanju" finiša prvenstva. Da li će Grobari opet pevati Tavambi? On kaže: "Stalno pevušim u sebi tu pesmu". Pukovnici ili pokojnici. Jasna je… »

Vesti dana »