Povezane vesti
O onome što se prošle noći dogodilo u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva bruji ceo region
BK TV 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV rođena je beba jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na helidrom KBC-a Split, na Firulama. Srećnom trenutku… »
Brač: Devojčica rođena u vojnom helikopteru
RTV 12.04.2018
ZAGREB - U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na heliodrom KBC-a Split, na Firulama… »
Porođaj među oblacima: Devojčica rođena u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva
Večernje novosti 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva… »
Porođaj na hrvatskom nebu: Rodila devojčicu u vojnom helikopteru!
Kurir 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na helidrom KBC-a Split, na Firulama. Srećnom trenutku… »
Beba rođena u helikopteru hrvatske vojske
Mondo 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na… »
Vesti dana »

Danas je Sveti Ilija jedan od najvećih hrišćanskih praznika: Veruje sa da treba uraditi jednu stvar da biste bili zdravi cele godine
Nova pre 25 minutajoš 8 povezanih

Sudbina Zelenskog u rukama Putina, Trampa i Sija - Trilateralni susret koji može promeniti svet!
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih

Na današnji dan: Dogovorena podela Nemačke, Irak okupirao Kuvajt
Radio 021 pre 21 minutajoš 3 povezane

Obeleženo devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativne šetnje i performansi (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 7 satijoš 4 povezane