Povezane vesti
O onome što se prošle noći dogodilo u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva bruji ceo region
BK TV 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV rođena je beba jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na helidrom KBC-a Split, na Firulama. Srećnom… »
Brač: Devojčica rođena u vojnom helikopteru
RTV 12.04.2018
ZAGREB - U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na heliodrom KBC-a Split, na Firulama… »
Porođaj među oblacima: Devojčica rođena u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva
Večernje novosti 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva… »
Porođaj na hrvatskom nebu: Rodila devojčicu u vojnom helikopteru!
Kurir 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na helidrom KBC-a Split, na Firulama. Srećnom… »
Beba rođena u helikopteru hrvatske vojske
Mondo 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na… »
Vesti dana »
Na Aranđelovdan stiže jako zahlađenje i sneg! Meteorolog najavio vremensku klackalicu: Od ovog datuma kreće olujni vetar
Kurir pre 33 minutajoš 21 povezana
Akcija „Neka sve stane na 14 minuta“: Šta radi beogradska opozicija
Vreme pre 56 minutajoš 9 povezanih
Turkulov: Stanje povređenih u NS i dalje veoma teško, prati se 24 sata
Politika pre 21 minutajoš 13 povezanih
Tepić (SSP): Pridružujemo se akciji 'Neka sve stane na 14 minuta', stajaćemo na pešačkim prelazima
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih