Povezane vesti
O onome što se prošle noći dogodilo u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva bruji ceo region
BK TV 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV rođena je beba jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na helidrom KBC-a Split, na Firulama. Srećnom… »
Brač: Devojčica rođena u vojnom helikopteru
RTV 12.04.2018
ZAGREB - U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na heliodrom KBC-a Split, na Firulama… »
Porođaj među oblacima: Devojčica rođena u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva
Večernje novosti 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva… »
Porođaj na hrvatskom nebu: Rodila devojčicu u vojnom helikopteru!
Kurir 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na helidrom KBC-a Split, na Firulama. Srećnom… »
Beba rođena u helikopteru hrvatske vojske
Mondo 12.04.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva tipa Mi-8 MTV jutros u 4:45 sati na hitnom medicinskom letu s ostrva Brača rođena je beba. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija Majka je rodila devojčicu neposredno pre sletanja helikoptera na… »
Vesti dana »
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 30 minutajoš 24 povezane
Sudar autobusa kod Umke: Dvoje poginulih, vozač osumnjičen za teško krivično delo
Vreme pre 29 minutajoš 76 povezanih
BIA upala u kuću poljoprivrednika u Crnoj Bari, komšije pružile podršku paoru
Vreme pre 1 satjoš 3 povezane