Повезане вести
О ономе што се прошле ноћи догодило у хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства бруји цео регион
БК ТВ 12.04.2018
У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства типа Ми-8 МТВ рођена је беба јутрос у 4:45 сати на хитном медицинском лету с острва Брача. Мајка је родила девојчицу непосредно пре слетања хеликоптера на хелидром КБЦ-а Сплит, на… »
Брач: Девојчица рођена у војном хеликоптеру
РТВ 12.04.2018
ЗАГРЕБ - У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства типа Ми-8 МТВ јутрос у 4:45 сати на хитном медицинском лету с острва Брача рођена је беба. Мајка је родила девојчицу непосредно пре слетања хеликоптера на хелиодром КБЦ-а… »
Порођај међу облацима: Девојчица рођена у хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства
Вечерње новости 12.04.2018
У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства типа Ми-8 МТВ јутрос у 4:45 сати на хитном медицинском лету с острва Брача рођена је беба. У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства типа Ми-8 МТВ јутрос у 4:45 сати на хитном… »
Порођај на хрватском небу: Родила девојчицу у војном хеликоптеру!
Курир 12.04.2018
У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства типа Ми-8 МТВ јутрос у 4:45 сати на хитном медицинском лету с острва Брача рођена је беба. Мајка је родила девојчицу непосредно пре слетања хеликоптера на хелидром КБЦ-а Сплит, на… »
Беба рођена у хеликоптеру хрватске војске
Мондо 12.04.2018
У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства типа Ми-8 МТВ јутрос у 4:45 сати на хитном медицинском лету с острва Брача рођена је беба. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Илустрација Мајка је родила девојчицу непосредно пре… »
Вести дана »
"Смета им место где нико није предвидео никакав концерт": Вучић о Ћациленду: "Надам да ће испред Скупштине у међувремену оне шаторе и да скину"
Блиц пре 13 минутајош 31 повезана
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'; Вучић: 'Једва чекам да чујем идеје Русије'
BBC News пре 8 минутајош 42 повезане
ВУЧИЋ ОТВОРИО АРИСТОН У НИШУ: Вредност инвенстиције Италијана 75 милиона евра
Глас југа пре 13 минутајош 41 повезана