Povezane vesti

Izetbegović: Zaokružićemo proizvodnju oružja 'za ne daj bože'; Dodik: Izetbegović šalje ratnohuškačke poruke

Izetbegović: Zaokružićemo proizvodnju oružja 'za ne daj bože'; Dodik: Izetbegović šalje ratnohuškačke poruke

Večernje novosti 12.04.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH reako da ocenio da se niko u BiH "neće ponovo usuditi da počne konflikt", jer je to "preopasna stvar" i "vir koji bi progutao onog koji bi to pokrenuo" BiH sigurno neće trošiti stotine miliona dolara i evra na… »
Od haubica do dronova: Izetbegović: Proizvodićemo oružje za "ne daj bože"

Od haubica do dronova: Izetbegović: Proizvodićemo oružje za "ne daj bože"

Blic 12.04.2018
Sigurno nećemo trošiti novac na kupovinu raketnih sistema, aviona i ulagati stotine miliona dolara i evra, ali ćemo zaokružiti našu namensku proizvodnju, izjavio je predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović. – Pravićemo pokretnu… »
Izetbegović predstavio plan naoružavanja BiH: Ko se usudi da započne konflikt u Bosni...

Izetbegović predstavio plan naoružavanja BiH: Ko se usudi da započne konflikt u Bosni...

Vesti online 12.04.2018
Mi sigurno nećemo da trošimo novac na kupovinu raketnih sistema, aviona i trošiti stotine miliona dolara i evra, ali ćemo zaokružiti našu namensku proizvodnju, izjavio je danas predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir… »
Izetbegović: Pravimo oružje za tržište i za "ne daj Bože"

Izetbegović: Pravimo oružje za tržište i za "ne daj Bože"

N1 Info 12.04.2018
BiH sigurno neće trošiti stotine miliona dolara i evra na kupovinu raketnih sistema, ali će zaokružiti svoju namensku proizvodnju, izjavio je Bakir Izetbegović, predsedavajući Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije. "Radićemo… »
Izetbegović: Zaokružićemo proizvodnju oružja 'za ne daj bože'

Izetbegović: Zaokružićemo proizvodnju oružja 'za ne daj bože'

Novi magazin 12.04.2018
BiH sigurno neće trošiti stotine miliona dolara i evra na kupovinu raketnih sistema, ali će zaokružiti svoju namensku proizvodnju, izjavio je danas Bakir Izetbegović, predsedavajući Predsedništva BiH i lider Stranke demokratske akcije (SDA)… »

Sputnik 12.04.2018
Mi sigurno nećemo da trošimo novac na kupovinu raketnih sistema, aviona i trošiti stotine miliona dolara i evra, ali ćemo zaokružiti našu namensku proizvodnju, izjavio je danas predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović… »
Region kupuje avione, Bošnjaci će praviti- haubice

Region kupuje avione, Bošnjaci će praviti- haubice

Mondo 12.04.2018
I Federacija BH ima svoj odgovor na vojno snaženje u regionu. Dok drugi razmišljaju o obnavljanju flote vojnih aviona ili raketa, Bošnjaci će se naoružati - haubicama. Foto: Tanjug/Zoran Žestić "Mi sigurno nećemo da trošimo novac na kupovinu… »
Izetbegović: Nećemo kupovati avione, već praviti haubice

Izetbegović: Nećemo kupovati avione, već praviti haubice

RTV 12.04.2018
SARAJEVO - Mi sigurno nećemo da trošimo novac na kupovinu raketnih sistema, aviona i trošiti stotine miliona dolara i evra, ali ćemo zaokružiti našu namensku proizvodnju, izjavio je danas predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir… »
Izetbegović: Nećemo kupovati avione već praviti haubice

Izetbegović: Nećemo kupovati avione već praviti haubice

RTS 12.04.2018
Mi sigurno nećemo da trošimo novac na kupovinu raketnih sistema, aviona i trošiti stotine miliona dolara i evra, ali ćemo zaokružiti našu namensku proizvodnju, izjavio je predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović, prenosi… »

Vesti dana »