Повезане вести
Након састанка са Меркел, Вучић поручио: Мир и стабилност се морају очувати!
Србија данас 13.04.2018
Пре разговара са Вучићем, Меркел је поручила да "Србија игра кључну улогу што се тиче Косова, као и Босне и Херцеговине" Канцеларка Ангела Меркел инсистира, а ми смо апсолутно сагласни, да се мир и стабилност морају очувати по… »
Вучић са Меркеловом: По сваку цену морамо спречити сукобе на Балкану
Србија данас 13.04.2018
Председник Србије Александар Вучић се на почетку обраћања захвалио немачкој канцеларки на, како је рекао "личној заинтересованости и пажњи коју поклања" Председник Србије Александар Вучић допутовао је данас у Берлин, где га… »
Србија игра кључну улогу! Меркелова дочекала Вучића, он истакао: Мораћемо да донесемо бројне тешке одлуке (фото)
Телеграф 13.04.2018
Вучић налази се у другој посети Берлину на позив канцеларке Меркел у веома кратком року. Председник Србије Александар Вучић допутовао је у Берлин, где ће разговарати са немачком канцеларком Ангелом Меркел. Вучић и Меркелова су се… »
Вучић у Берлину: С Меркел сам највише разговарао о Косову
Ал Јазеера 13.04.2018
Предсједник Србије са њемачком канцеларком разговарао је и о економским односима, ситуацији у регији и ЕУ интеграцијама. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је данас у Берлину са њемачком канцеларком Ангелом… »
Председник Вучић данас са Ангелом Меркел у Берлину
Србија данас 13.04.2018
Председник Србије претходно се састао са Меркеловом, такође на њен позив, 27. фебруара. Председник Србије Александар Вучић допутоваће данас у Берлин, где ће разговарати са Ангелом Меркел, саопштио је кабинет немачке канцеларке… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана