Povezane vesti

Srbija igra ključnu ulogu! Merkelova dočekala Vučića, on istakao: Moraćemo da donesemo brojne teške odluke (foto)

Srbija igra ključnu ulogu! Merkelova dočekala Vučića, on istakao: Moraćemo da donesemo brojne teške odluke (foto)

Telegraf 13.04.2018
Vučić nalazi se u drugoj poseti Berlinu na poziv kancelarke Merkel u veoma kratkom roku. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Berlin, gde će razgovarati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel. Vučić i Merkelova su se pre sastanka… »
Vučić sa Merkelovom: Po svaku cenu moramo sprečiti sukobe na Balkanu

Vučić sa Merkelovom: Po svaku cenu moramo sprečiti sukobe na Balkanu

Srbija danas 13.04.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se na početku obraćanja zahvalio nemačkoj kancelarki na, kako je rekao "ličnoj zainteresovanosti i pažnji koju poklanja" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas u Berlin, gde ga je, ispred sedišta… »
Nakon sastanka sa Merkel, Vučić poručio: Mir i stabilnost se moraju očuvati!

Nakon sastanka sa Merkel, Vučić poručio: Mir i stabilnost se moraju očuvati!

Srbija danas 13.04.2018
Pre razgovara sa Vučićem, Merkel je poručila da "Srbija igra ključnu ulogu što se tiče Kosova, kao i Bosne i Hercegovine" Kancelarka Angela Merkel insistira, a mi smo apsolutno saglasni, da se mir i stabilnost moraju očuvati po svaku cenu, rekao je… »
Vučić u Berlinu: S Merkel sam najviše razgovarao o Kosovu

Vučić u Berlinu: S Merkel sam najviše razgovarao o Kosovu

Al Jazeera 13.04.2018
Predsjednik Srbije sa njemačkom kancelarkom razgovarao je i o ekonomskim odnosima, situaciji u regiji i EU integracijama. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Berlinu sa njemačkom kancelarkom Angelom Merkel razgovarao o… »
Predsednik Vučić danas sa Angelom Merkel u Berlinu

Predsednik Vučić danas sa Angelom Merkel u Berlinu

Srbija danas 13.04.2018
Predsednik Srbije prethodno se sastao sa Merkelovom, takođe na njen poziv, 27. februara. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovaće danas u Berlin, gde će razgovarati sa Angelom Merkel, saopštio je kabinet nemačke kancelarke. - Tokom… »

Vesti dana »