Povezane vesti
Kijina majka progovorila o ćerkinom incidentu sa Macom, spomenula operaciju i to što je Sloba branio Kristinu!
Press 13.04.2018
Nakon tri dana drame kroz koju Kija prolazi zbog Macinih reči da nikada neće imati decu, za Telegraf se oglasila Kristinina majka Nadica. Maca Diskrecija već tri dana zaredom Kiji Kockar ponavlja rečenice da nikada neće imati decu, te da nikada neće… »
Upletena u skandal! Seki Aleksić smeštaju zbog Kije!
Press 13.04.2018
Seka Aleksić jedna je od retkih javnih ličnosti koja ne želi da komentariše rijaliti programe. Pevačica je zato bila šokirana kada se pojavio tvit u kojem ona, navodno, pruža podršku Kiji Kockar. – Ja kao majka sam šokirana Macinim rečima… »
(VIDEO) “TEŠKI SU MI JECAJI MOG DETETA” Kijina mama PLAKALA PRED KAMERAMA zbog ćerkine operacije
Svet & Skandal 13.04.2018
Majka Kristine Kije Kockar sinoć je gostovala u emisiji posvećenoj “Zadruzi”, a tom prilikom pred kamerama nije mogla da zadrži suze zbog teškog perioda kroz koji njena ćerka poslednjih dana prolazi. Naime, Kija je u sukobu sa Macom Diskrecijom… »
(Video) Kijina majka bolesna došla u studio i neutešno plakala: Gnusno je sve što je maca izgovorila mojoj Kiji da neće…
Kurir 13.04.2018
Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar nije mogla da zaustavi suze zbog ćerke koja doživljava napade u rijalitiju. Kijina majka, koja je u studio došla sa pomagalima, jer je nedavno imala intervenciju, priznala je da joj je teško što su neki… »
Vesti dana »

U Službenom glasniku objavljeni zakoni koji zabranuju rad pojedinih državnih institucija BiH u RS
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih

SAD isključile Ukrajinu iz sistema za obaveštavanje o napadima; Makron sazvao sastanak evropskih vojnih lidera
RTS pre 29 minutajoš 6 povezanih