Повезане вести
Мислили да се не снима: Мики причао Слоби о акцији са Надеждом, а Радановић рекао: И ја сам ту имао секс! (ВИДЕО)
Телеграф 13.04.2018
Слоба је током разговора са Микијем одао велику тајну. После секса са Надеждом, Мики је имао поверљив разговор са Слобом, били су убеђени да их нико не снима, а због једне Радановићеве реченице су се усијале друштвене мреже. Ана… »
Ана раширила ноге и показала Микију да нема гаћице, он одлепио и молио је да јој... (ВИДЕО)
Телеграф 13.04.2018
Мики није могао да се контролише када је видео Анино међуножје. После секса са Надеждом, Мики само о "акцији" прича а сада је спопао Ану Кораћ. 24 минута секса: Филип и Марија Ана у рану зору имали акцију у штеку, он је питао… »
Кија пред Слобом рекла: "Питајте мог мужа каква сам риба била", он побегао главом без обзира! (ВИДЕО)
Телеграф 13.04.2018
Кија је једном реченицом успела да натера Слобу у бег. Када су се максимално дотеране Кија и Ана појавиле у изолацији, затекле су Микија и Слобу, а Кристина није пропустила прилику да још једном пецне супруга. Једино су наши… »
24 минута секса: Филип и Марија Ана у рану зору имали акцију у штеку, он је питао: "Шта радиш, бре?" (ВИДЕО)
Телеграф 13.04.2018
Филип и Марија Ана су се искрали док су остали спавали и забаљали су се у "Микијевом штеку" После Микија и Надежде, нови штек за секс у напуштеној продавници су искористили рано јутрос Филип и Марија Ана. Једино су наши падови… »
Једино су наши падови били баксузни! Слоба покушао да испровоцира Кију, она му одбрусила за све паре! (ВИДЕО)
Телеграф 13.04.2018
Док су такмичари бирали највећег баксуза у ријалитију, Кија и Слоба су имали занимљиву препирку. Укућани су ноћас добили задатак да изаберу највећег баксуза у Задрузи, а то је, наравно, био повод за нове свађе. Кијина мајка… »
Вести дана »

Више тужилаштво тражи условну казну за Здравка због инцидента на токсикологији ВМА у Београду
Телеграф пре 26 минутајош 44 повезане

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 11 минутајош 12 повезаних

Ухапшен Ж. Ђ. (1978) из околине Зрењанина и још 3 пољопривредника са протеста у Новом Саду! Саопштење полиције
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 24 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 41 минутајош 25 повезаних