Povezane vesti
Tramp: Komi je "lažljivi ljigavac"
Glas Amerike 13.04.2018
Američki predsednik Tramp osuo je paljbu na bivšeg direktora FBI-ja, Džejmsa Komija, nazvavši ga "lažljivim ljigavcem". Predsednik je dodao da mu je "velika čast" što ga je otpustio. Trampova serija uvreda usledila je pošto je Komi započeo javnu… »
Tramp o bivšem direktoru CIA: Komi je lažljivi ljigavac, bila je čast smeniti ga
Blic 13.04.2018
Američki predsednik Donald Tramp burno je reagovao danas na oštre kritike koje je bivši direktor FBI Džejms Komi o njemu izneo u svojoj novoj knjizi, a u prvom reagovanju na obelodanjene detalje iz knjige Tramp je Komija opisao kao "lažljivog… »
Bivši direktor FBI-ja u knjizi "ocrnio" Trampa
RTS 13.04.2018
Džejms Komi, bivši direktor FBI-ja, u knjizi koju će uskoro objaviti oštro kritikuje američkog predsednika Donalda Trampa za neetičko ponašanje i nepoštovanje istine, a opisuje ga kao "mafijaškog šefa" koji zemljom rukovodi zbog ličnog ega… »
“Šef mafijaškog stila” Bivši šef FBI objavljuje knjigu koja će napraviti haos u Beloj kući
Blic 13.04.2018
Bivši direktor FBI Džejms Komi opisao je predsednika SAD Donalda Trampa kao "nepovezanog sa istinom", dok ga je povezao sa mafijaškim šefom u novoj knjizi koja bi trebalo da napravi dodatne potrese u Beloj kući. Komijeva knjiga "Nadređena lojalnost"… »
Vesti dana »

Prosvetari pokušali da dostave pismo sindikatima: U prostorijama nije bilo nikog
Radio 021 pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

Ispaljen prvi hitac u transatlantskom trgovinskom ratu
Slobodna Evropa pre 39 minutajoš 50 povezanih