Повезане вести
Трамп: Коми је "лажљиви љигавац"
Глас Америке 13.04.2018
Амерички председник Трамп осуо је паљбу на бившег директора ФБИ-ја, Џејмса Комија, назвавши га "лажљивим љигавцем". Председник је додао да му је "велика част" што га је отпустио. Трампова серија увреда уследила је пошто је… »
Трамп о бившем директору ЦИА: Коми је лажљиви љигавац, била је част сменити га
Блиц 13.04.2018
Амерички председник Доналд Трамп бурно је реаговао данас на оштре критике које је бивши директор ФБИ Џејмс Коми о њему изнео у својој новој књизи, а у првом реаговању на обелодањене детаље из књиге Трамп је Комија описао… »
Бивши директор ФБИ-ја у књизи "оцрнио" Трампа
РТС 13.04.2018
Џејмс Коми, бивши директор ФБИ-ја, у књизи коју ће ускоро објавити оштро критикује америчког председника Доналда Трампа за неетичко понашање и непоштовање истине, а описује га као "мафијашког шефа" који земљом руководи због… »
“Шеф мафијашког стила” Бивши шеф ФБИ објављује књигу која ће направити хаос у Белој кући
Блиц 13.04.2018
Бивши директор ФБИ Џејмс Коми описао је председника САД Доналда Трампа као "неповезаног са истином", док га је повезао са мафијашким шефом у новој књизи која би требало да направи додатне потресе у Белој кући. Комијева књига… »
Вести дана »
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана