Povezane vesti
Tramp: Komi je "lažljivi ljigavac"
Glas Amerike 13.04.2018
Američki predsednik Tramp osuo je paljbu na bivšeg direktora FBI-ja, Džejmsa Komija, nazvavši ga "lažljivim ljigavcem". Predsednik je dodao da mu je "velika čast" što ga je otpustio. Trampova serija uvreda usledila je pošto je Komi započeo javnu… »
Tramp o bivšem direktoru CIA: Komi je lažljivi ljigavac, bila je čast smeniti ga
Blic 13.04.2018
Američki predsednik Donald Tramp burno je reagovao danas na oštre kritike koje je bivši direktor FBI Džejms Komi o njemu izneo u svojoj novoj knjizi, a u prvom reagovanju na obelodanjene detalje iz knjige Tramp je Komija opisao kao "lažljivog ljigavca"… »
Bivši direktor FBI-ja u knjizi "ocrnio" Trampa
RTS 13.04.2018
Džejms Komi, bivši direktor FBI-ja, u knjizi koju će uskoro objaviti oštro kritikuje američkog predsednika Donalda Trampa za neetičko ponašanje i nepoštovanje istine, a opisuje ga kao "mafijaškog šefa" koji zemljom rukovodi zbog ličnog ega. Knjiga "Viša… »
“Šef mafijaškog stila” Bivši šef FBI objavljuje knjigu koja će napraviti haos u Beloj kući
Blic 13.04.2018
Bivši direktor FBI Džejms Komi opisao je predsednika SAD Donalda Trampa kao "nepovezanog sa istinom", dok ga je povezao sa mafijaškim šefom u novoj knjizi koja bi trebalo da napravi dodatne potrese u Beloj kući. Komijeva knjiga "Nadređena lojalnost"… »
Vesti dana »
Ujedinjeni u tuzi! Lider SNS Vučević i ministarka privrede položili vence i stali kraj neutešnih roditelja Održan pomen za ubijene u Orašju i Maloj Duboni
Dnevnik pre 51 minutajoš 57 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp za danas najavio Projekat "Sloboda"; Teheran: Ormuskim moreuzom neće upravljati Trampove zablude
RTV pre 2 minutajoš 27 povezanih
Kakvo će vreme biti za Đurđevdan? RHMZ se oglasio novom prognozom, evo kada se očekuje preokret
Mondo pre 46 minutajoš 24 povezane
Počeo osmi Samit Evropske političke zajednice u Jermeniji: Ovo su glavne teme na stolu, prvi put učestvuje kanadski premijer
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih