Povezane vesti
Odbornica DS u Vršcu: Dve godine sam žrtva progona vlasti
N1 Info 13.04.2018
Funkcionerka DS i odbornica u Vršcu Dragana Rakić tvrdi da je poslednje dve godine žrtva pritisaka, medijskog linča i pretnji koje joj upućuju članovi Srpske napredne stranke, koja u tom gradu ima apsolutnu vlast. Tvrdi i da su do nje došle… »
Rakić: SNS mi dve godine crta metu na leđima
Danas 13.04.2018
Odbornica Demokratske stranke u vršačkoj skupštini tvrdi da trpi pritiske od strane vladajuće partije zbog svog javnog delovanja Trpim ogromne pritiske od strane SNS-a koja u Vršcu ima apsolutnu vlast, samo zato što sam odbornica koja glasa po… »
Dragana Rakić (DS):SNS mi već dve godine na leđima crta metu
Beta 13.04.2018
Funkcionerka Demokratske stranke (DS) i odbornica u Vršcu Dragana Rakić izjavila je danas da poslednje dve godine žrtva pritisaka, medijskog linča i pretnji koje joj upućuju članovi Srpske napredne stranke (SNS) koja u tom gradu ima apsolutnu… »
Dragana Rakić: Na meti sam SNS, pretnje upućene i mom sinu
N1 Info 13.04.2018
Funkcionerka Demokratske stranke (DS) i odbornica u Vršcu Dragana Rakić izjavila je da poslednje dve godine žrtva pritisaka, medijskog linča i pretnji koje joj upućuju članovi Srpske napredne stranke (SNS) koja u tom gradu ima apsolutnu vlast. "Samo… »
Vesti dana »
BLOG: Blokada Brankovog mosta prekinuta posle pola sata, aktivisti na Starom savskom mostu
N1 Info pre 47 minutajoš 88 povezanih
BLOG UŽIVO Završena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Opozicija već odgovorila – i sutra blokada suda u Novom Sadu u 7.30
Nova pre 22 minutajoš 58 povezanih
„Kada se izvadi pendrek nema stajanja“: Poruka ministra Dačića okupljenima u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 49 povezanih
Cicvarić ispred Rektorata: Policajac mi uvrtao ruku dok me hapsio – nismo planirali nasilje
N1 Info pre 22 minutajoš 40 povezanih