Povezane vesti
Odbornica DS u Vršcu: Dve godine sam žrtva progona vlasti
N1 Info 13.04.2018
Funkcionerka DS i odbornica u Vršcu Dragana Rakić tvrdi da je poslednje dve godine žrtva pritisaka, medijskog linča i pretnji koje joj upućuju članovi Srpske napredne stranke, koja u tom gradu ima apsolutnu vlast. Tvrdi i da su do nje došle informacije o… »
Rakić: SNS mi dve godine crta metu na leđima
Danas 13.04.2018
Odbornica Demokratske stranke u vršačkoj skupštini tvrdi da trpi pritiske od strane vladajuće partije zbog svog javnog delovanja Trpim ogromne pritiske od strane SNS-a koja u Vršcu ima apsolutnu vlast, samo zato što sam odbornica koja glasa po savesti i… »
Dragana Rakić (DS):SNS mi već dve godine na leđima crta metu
Beta 13.04.2018
Funkcionerka Demokratske stranke (DS) i odbornica u Vršcu Dragana Rakić izjavila je danas da poslednje dve godine žrtva pritisaka, medijskog linča i pretnji koje joj upućuju članovi Srpske napredne stranke (SNS) koja u tom gradu ima apsolutnu… »
Dragana Rakić: Na meti sam SNS, pretnje upućene i mom sinu
N1 Info 13.04.2018
Funkcionerka Demokratske stranke (DS) i odbornica u Vršcu Dragana Rakić izjavila je da poslednje dve godine žrtva pritisaka, medijskog linča i pretnji koje joj upućuju članovi Srpske napredne stranke (SNS) koja u tom gradu ima apsolutnu vlast. "Samo zbog… »
Vesti dana »

Popović prešao administrativni prelaz: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
Euronews pre 4 minutajoš 33 povezane

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih

Nemačka obustavlja isporuku oružja Izraelu zbog plana okupacije Gaze
Južne vesti pre 1 satjoš 23 povezane

Nije samo Ukrajina u igri: Razni scenariji za sastanak Putina i Trampa, pominju se neki "nemogući" ustupci
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Orban: Potreban hitan samit Rusije i Evrope; Pogođena zgrada u Harkovu, povređene dve osobe
RTV pre 39 minutajoš 44 povezane