Povezane vesti
Unuk Milunke Savić: Istoričari mi zameraju, ali ovo je prava istina o mojoj babi heroju (video)
Pravda 13.04.2018
Gost u novoj epizodi emisije "Forum" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i Narodne televizije bio je dr Đorđe Minkov unuk srpskog heroja Milunke Savić. Dr Minkov je direktor Visoke strukovne škole "Prof. dr Radimir Bojković", u emisiji govori o… »
Unuk Milunke Savić: Istoričari mi zameraju, ali ovo je prava istina o mojoj babi heroju (video)
Pravda 13.04.2018
Gost u novoj epizodi emisije "Forum" koja se realizuje u saradnji portala Pravda i Narodne televizije bio je dr Đorđe Minkov unuk srpskog heroja Milunke Savić. Dr Minkov je direktor Visoke strukovne škole "Prof. dr Radimir Bojković", u emisiji govori o… »
Vesti dana »
SBUN usvojio nacrt rezolucije o obustavi iranskih napada na zemlje Persijskog zaliva
RTV pre 58 minutajoš 70 povezanih
Šta se ovo dešava u Madridu - Real uništava Mančester Siti: Fantastični Valverde het-trikom razbio "građane", nestvarni Bodo nastavlja sa senzacijama!
Kurir pre 17 minutajoš 41 povezana
SSP najavio krivičnu prijavu protiv potpredsednika Skupštine Vojvodine zbog izjave o Hrvatima
Radio 021 pre 5 satijoš 26 povezanih
Njujork tajms: Škola u Minabu pogođena zbog zastarelih obaveštajnih podataka; IEA pustila najveću količinu rezervi nafte u istoriji
RTS pre 42 minutajoš 97 povezanih
Košarkašice Srbije pobedile Island i obezbedile prolaz u drugu fazu kvalifikacija
Insajder pre 2 satajoš 32 povezane