Povezane vesti
Bejtuš Gaši novi ministar unutrašnjih poslova Kosova
Novi magazin 13.04.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je danas imenovao dosadašnjeg zamenika ministra Bezbednosne snage Kosova Bajruša Gašija za novog ministra unutrašnjih poslova Kosova. Mesto ministra unutrašnjih poslova je ostalo upražnjeno posle ostavke Fljamura… »
Danas 13.04.2018
Bejtuš Gaši je zvanično imenovan za novog ministra unutrašnjih poslova Kosova, potvrdio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj, piše KoSSev. „Novom ministru poželeo sam uspeh na dužnosti i obećao moju punu podršku u službi vladavine prava i… »
N1 Info 13.04.2018
Bejtuš Gaši je zvanično imenovan za novog ministra unutrašnjih poslova Kosova, potvrdio je kosovski premijer Ramuš Haradinaj. "Novom ministru poželeo sam uspeh na dužnosti i obećao moju punu podršku u službi vladavine prava i javne bezbednosti… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Inđiju, ovde će prenoćiti, a ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 19 minutajoš 54 povezane
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti stigli u Inđiju, građani ih dočekuju i pozdravljaju
Nova pre 19 minutajoš 73 povezane
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 2 satajoš 117 povezanih