Повезане вести
Будућност исписала историју, по први пут освојила АБА лигу, Звезда у финишу поклонила победу Подгоричанима
Спортски журнал 14.04.2018
Подгоричани по први пут трофеј АБА лиге донели у Црну Гору, Звезда скинута са трона после три године. Имала је Црвена звезда шансу да врати серију у Београд, водила је у финишу меча, али је потом Алимпијевић при резултату 70:70… »
АБА: Победа Будућности за нову предност у серији
Данас 14.04.2018
Кошаркаши Будућности остварили су веома важну победу у финалној серији АБА лиге против Црвене звезде 78:77, па сада воде са 2:1 против српског шампиона. Иако би требало да рећи да је Немања Гордић донео поебду домаћој екипи пола… »
Више нема изговора, победа или...
Моззарт спорт 14.04.2018
Све је на талону - и титула и Евролига и будућност клуба... Црвена звезда је на коленима. Имала је синоћ шансу да добије. Изгубила је. Два шута за победу у последњем нападу… Будућност води 2:1 и на победу је од јадранског трона… »
Фелдин и Лесор промашили Звездину победу у “Морачи” (видео)
Вечерње новости 13.04.2018
Кошаркаши српског и регионалног првака поражени од Будућности у трећем мечу финала плеј-офа АБА лиге – 77:78. Подгоричани у суботу (21.00) играју за титулу, наш тим за пети меч у Београду. ИМАЛИ су кошаркаши Црвене звезде два… »
ЏИКИЋ незадовољан: Мора боље, иначе се враћамо у Београд
Фелдин остане сам на шуту за три и промаши, Лесор није био заграђен, и онда смо се радовали као да смо не знам шта радили - прича тренер Будућности. Тренер кошаркаша Будућности Александар Џикић рекао је да је није задовољан… »
Алимпијевић: Недостајало нам је спортске среће, урадићемо све да, на најтежи начин, изборимо мајсторицу
Они су сутра већ виђени за освајање трофеја, али ми желимо пету утакмицу. Видећемо коме ће бити теже, ко ће пре до једне од те две ствари – рекао је тренер Звезде. Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да је… »
Вести дана »
Ухапшен отац малолетника (16) који је на Божић упуцао бабу и деду на Звездари: Ево за шта се терети!
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Жена је ложила ватру, па комшији запалила стан. Велики пожар у згради у Мајданпеку, 20 људи завршило у болници
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана