Povezane vesti
Zaev: Spomenik Aleksandru Velikom ostaje u centru Skoplja
Večernje novosti 14.04.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da će spomenik Aleksandru Velikom u centru Skoplja ostati i da pitanje njegovog uklanjanja nije na dnevnom redu razgovora sa Grčkom o rešavanju spora sa imenom. Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da će… »
Zaev: Spomenik Aleksandru Velikom ostaje u centru Skoplja
RTS 14.04.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev navodi da će spomenik Aleksandru Velikom u centru Skoplja ostati i da pitanje njegovog uklanjanja nije na dnevnom redu razgovora sa Grčkom o rešavanju spora sa imenom. "Sve što imamo je domovina i zato se nadam da ćemo… »
Zaev: Spomenik Aleksandru Velikom neće biti uklonjen
Kurir 14.04.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev izjavio je da će spomenik Aleksandru Velikom u centru Skoplja ostati i da pitanje njegovog uklanjanja nije na dnevnom redu razgovora sa Grčkom o rešavanju spora sa imenom. "Sve što imamo je domovina i zato se nadam da… »
Zaev: Makedonija i Grčka nikada bliže rešenju spora oko imena
Vesti online 14.04.2018
Makedonski premijer Zoran Zaev je izjavio da Makedonija i Grčka nikada nisu bile tako blizu rešenja spora oko imena. Zoran Zaev je u intervjuu za TV24 Vesti dodao da "Grčka pokazuje razumevanje za naš identitet". - Ja sam prvi makedonski premijer koji… »
Ne može Nova Makedonija, neko bi pitao gde je stara
Radio 021 14.04.2018
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je 99 odsto uveren da je moguće postići sporazum sa Grčkom oko imena. "Jedan odsto ostavljam kao rezervu. Makedonija i Grčka nikad nisu bili bliže rešenju spora oko imena. Ali i ako se ne pronađe… »
Zaev: Dimitrov ne peva kao Dačić
Danas 13.04.2018
Premijer Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je 99 odsto uveren da je moguće postići sporazum sa Grčkom oko imena. On je napomenuo da Makedonija i Grčka nikad nisu bili bliže rešenju spora oko imena. U intervjuu kablovskoj Televiziji 24, on je… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 21 minutajoš 1 povezana