Повезане вести

Е, сад смо све видели: Обожаватељка Слобе и Луне изнајмила хеликоптер и летела изнад Задруге (фото)

Е, сад смо све видели: Обожаватељка Слобе и Луне изнајмила хеликоптер и летела изнад Задруге (фото)

Телеграф 14.04.2018
Једна девојка је на оригиналан начин подржала Слобу и Луну. Колико су се поједини гледаоци унели у драму у Задрузи, најбоље показује пример обожаватељке Слобе и Луне која је изнајмила хеликоптер да би прелетела Шимановце где се… »
Мука ми је од свега! Док је Кија ридала и плакала без престанка, Слоба и Луна побегли у изолацију и препирали се због…

Мука ми је од свега! Док је Кија ридала и плакала без престанка, Слоба и Луна побегли у изолацију и препирали се због…

Телеграф 14.04.2018
Луна је Слоби приговарала јер је побегао од Кије и Миће. После свађе са Кристином и Мићом, Слоба је са Луном побегао у изолацију, и наравно, почели су да се препиру. Не могу да издржим, срце ми се цепа: Кија се гушила у сузама и… »
'Ајде напумпани међеде, иди дижи балване: Мића се жестоко посвађао са Луном, Слоба му се унео у фацу, улетело обезбеђење…

'Ајде напумпани међеде, иди дижи балване: Мића се жестоко посвађао са Луном, Слоба му се унео у фацу, улетело обезбеђење…

Телеграф 14.04.2018
Мића и Луна су се вређали, а потом се умешао и Слоба који је псовао без престанка. У лудој ноћи у "Задрузи", посвађали су се и Лепи Мића, Луна и Слоба и мушки полни орган је поменут бар сто пута, без икаквог претеривања. Не могу… »
Не могу да издржим, срце ми се цепа: Кија се гушила у сузама и повраћала после свађе са Слобом, Зорица плакала са њом! (ВИДЕО)…

Не могу да издржим, срце ми се цепа: Кија се гушила у сузама и повраћала после свађе са Слобом, Зорица плакала са њом! (ВИДЕО)…

Телеграф 14.04.2018
Кија није могла да дође себи, и јецала је без престанка. После свађе са Слобом, Кија је дуго плакала и повраћала, а Ана, Миљана и Зорица нису могле да је смире. Ти ниси тужна колико те они представљају! Кија плакала као киша… »
Ти ниси тужна колико те они представљају! Кија плакала као киша после свађе са Слобом, он побегао од ње! (ВИДЕО)

Ти ниси тужна колико те они представљају! Кија плакала као киша после свађе са Слобом, он побегао од ње! (ВИДЕО)

Телеграф 14.04.2018
Слоба и Кија су се бутално посвађали, Радановић јој окренуо леђа и утекао. Ноћас су се жестоко посвађали Слоба и Кија и хаос је потрајао неколико сати. Док је Кија била у шортсу, Луна у танга бикинију стала пред камеру и показала… »

Вести дана »