Povezane vesti
E, sad smo sve videli: Obožavateljka Slobe i Lune iznajmila helikopter i letela iznad Zadruge (foto)
Telegraf 14.04.2018
Jedna devojka je na originalan način podržala Slobu i Lunu. Koliko su se pojedini gledaoci uneli u dramu u Zadruzi, najbolje pokazuje primer obožavateljke Slobe i Lune koja je iznajmila helikopter da bi preletela Šimanovce gde se snima rijaliti. Ne mogu… »
Muka mi je od svega! Dok je Kija ridala i plakala bez prestanka, Sloba i Luna pobegli u izolaciju i prepirali se zbog…
Telegraf 14.04.2018
Luna je Slobi prigovarala jer je pobegao od Kije i Miće. Posle svađe sa Kristinom i Mićom, Sloba je sa Lunom pobegao u izolaciju, i naravno, počeli su da se prepiru. Ne mogu da izdržim, srce mi se cepa: Kija se gušila u suzama i povraćala posle svađe sa… »
'Ajde napumpani međede, idi diži balvane: Mića se žestoko posvađao sa Lunom, Sloba mu se uneo u facu, uletelo obezbeđenje…
Telegraf 14.04.2018
Mića i Luna su se vređali, a potom se umešao i Sloba koji je psovao bez prestanka. U ludoj noći u "Zadruzi", posvađali su se i Lepi Mića, Luna i Sloba i muški polni organ je pomenut bar sto puta, bez ikakvog preterivanja. Ne mogu da izdržim, srce mi se… »
Ne mogu da izdržim, srce mi se cepa: Kija se gušila u suzama i povraćala posle svađe sa Slobom, Zorica plakala sa njom! (VIDEO)…
Telegraf 14.04.2018
Kija nije mogla da dođe sebi, i jecala je bez prestanka. Posle svađe sa Slobom, Kija je dugo plakala i povraćala, a Ana, Miljana i Zorica nisu mogle da je smire. Ti nisi tužna koliko te oni predstavljaju! Kija plakala kao kiša posle svađe sa Slobom, on… »
Ti nisi tužna koliko te oni predstavljaju! Kija plakala kao kiša posle svađe sa Slobom, on pobegao od nje! (VIDEO)
Telegraf 14.04.2018
Sloba i Kija su se butalno posvađali, Radanović joj okrenuo leđa i utekao. Noćas su se žestoko posvađali Sloba i Kija i haos je potrajao nekoliko sati. Dok je Kija bila u šortsu, Luna u tanga bikiniju stala pred kameru i pokazala guzu! (VIDEO) Usred igre… »
Vesti dana »

Kanada se pridružila Francuskoj i Velikoj Britaniji u najavi priznanja Palestine
BBC News pre 2 minutajoš 31 povezana

Novosadska opozicija: Žarko Mićin je bacio senku na čin koji je morao da ujedini naš grad
N1 Info pre 2 minutajoš 19 povezanih