Повезане вести
Е, сад смо све видели: Обожаватељка Слобе и Луне изнајмила хеликоптер и летела изнад Задруге (фото)
Телеграф 14.04.2018
Једна девојка је на оригиналан начин подржала Слобу и Луну. Колико су се поједини гледаоци унели у драму у Задрузи, најбоље показује пример обожаватељке Слобе и Луне која је изнајмила хеликоптер да би прелетела Шимановце где се… »
Мука ми је од свега! Док је Кија ридала и плакала без престанка, Слоба и Луна побегли у изолацију и препирали се због…
Телеграф 14.04.2018
Луна је Слоби приговарала јер је побегао од Кије и Миће. После свађе са Кристином и Мићом, Слоба је са Луном побегао у изолацију, и наравно, почели су да се препиру. Не могу да издржим, срце ми се цепа: Кија се гушила у сузама и… »
'Ајде напумпани међеде, иди дижи балване: Мића се жестоко посвађао са Луном, Слоба му се унео у фацу, улетело обезбеђење…
Телеграф 14.04.2018
Мића и Луна су се вређали, а потом се умешао и Слоба који је псовао без престанка. У лудој ноћи у "Задрузи", посвађали су се и Лепи Мића, Луна и Слоба и мушки полни орган је поменут бар сто пута, без икаквог претеривања. Не могу… »
Не могу да издржим, срце ми се цепа: Кија се гушила у сузама и повраћала после свађе са Слобом, Зорица плакала са њом! (ВИДЕО)…
Телеграф 14.04.2018
Кија није могла да дође себи, и јецала је без престанка. После свађе са Слобом, Кија је дуго плакала и повраћала, а Ана, Миљана и Зорица нису могле да је смире. Ти ниси тужна колико те они представљају! Кија плакала као киша… »
Ти ниси тужна колико те они представљају! Кија плакала као киша после свађе са Слобом, он побегао од ње! (ВИДЕО)
Телеграф 14.04.2018
Слоба и Кија су се бутално посвађали, Радановић јој окренуо леђа и утекао. Ноћас су се жестоко посвађали Слоба и Кија и хаос је потрајао неколико сати. Док је Кија била у шортсу, Луна у танга бикинију стала пред камеру и показала… »
Вести дана »

Хронологија аутобуских несрећа у Србији Пропусти односе животе на друмовима
Дневник пре 2 сатајош 42 повезане

Трудница у Бачком Градишту задобила тешке телесне повреде: Мушкарац је убо ножем
Данас пре 9 минутајош 22 повезане

Огласили се из Кремља поводом сусрета Трампа и Путина у Будимпешти
Данас пре 4 минутајош 20 повезаних