Povezane vesti

E, sad smo sve videli: Obožavateljka Slobe i Lune iznajmila helikopter i letela iznad Zadruge (foto)

E, sad smo sve videli: Obožavateljka Slobe i Lune iznajmila helikopter i letela iznad Zadruge (foto)

Telegraf 14.04.2018
Jedna devojka je na originalan način podržala Slobu i Lunu. Koliko su se pojedini gledaoci uneli u dramu u Zadruzi, najbolje pokazuje primer obožavateljke Slobe i Lune koja je iznajmila helikopter da bi preletela Šimanovce gde se snima rijaliti. Ne mogu… »
Muka mi je od svega! Dok je Kija ridala i plakala bez prestanka, Sloba i Luna pobegli u izolaciju i prepirali se zbog…

Muka mi je od svega! Dok je Kija ridala i plakala bez prestanka, Sloba i Luna pobegli u izolaciju i prepirali se zbog…

Telegraf 14.04.2018
Luna je Slobi prigovarala jer je pobegao od Kije i Miće. Posle svađe sa Kristinom i Mićom, Sloba je sa Lunom pobegao u izolaciju, i naravno, počeli su da se prepiru. Ne mogu da izdržim, srce mi se cepa: Kija se gušila u suzama i povraćala posle svađe sa… »
'Ajde napumpani međede, idi diži balvane: Mića se žestoko posvađao sa Lunom, Sloba mu se uneo u facu, uletelo obezbeđenje…

'Ajde napumpani međede, idi diži balvane: Mića se žestoko posvađao sa Lunom, Sloba mu se uneo u facu, uletelo obezbeđenje…

Telegraf 14.04.2018
Mića i Luna su se vređali, a potom se umešao i Sloba koji je psovao bez prestanka. U ludoj noći u "Zadruzi", posvađali su se i Lepi Mića, Luna i Sloba i muški polni organ je pomenut bar sto puta, bez ikakvog preterivanja. Ne mogu da izdržim, srce mi se… »
Ne mogu da izdržim, srce mi se cepa: Kija se gušila u suzama i povraćala posle svađe sa Slobom, Zorica plakala sa njom! (VIDEO)…

Ne mogu da izdržim, srce mi se cepa: Kija se gušila u suzama i povraćala posle svađe sa Slobom, Zorica plakala sa njom! (VIDEO)…

Telegraf 14.04.2018
Kija nije mogla da dođe sebi, i jecala je bez prestanka. Posle svađe sa Slobom, Kija je dugo plakala i povraćala, a Ana, Miljana i Zorica nisu mogle da je smire. Ti nisi tužna koliko te oni predstavljaju! Kija plakala kao kiša posle svađe sa Slobom, on… »
Ti nisi tužna koliko te oni predstavljaju! Kija plakala kao kiša posle svađe sa Slobom, on pobegao od nje! (VIDEO)

Ti nisi tužna koliko te oni predstavljaju! Kija plakala kao kiša posle svađe sa Slobom, on pobegao od nje! (VIDEO)

Telegraf 14.04.2018
Sloba i Kija su se butalno posvađali, Radanović joj okrenuo leđa i utekao. Noćas su se žestoko posvađali Sloba i Kija i haos je potrajao nekoliko sati. Dok je Kija bila u šortsu, Luna u tanga bikiniju stala pred kameru i pokazala guzu! (VIDEO) Usred igre… »

Vesti dana »