Povezane vesti
Đekson branio Andrijanu od ostalih zadrugara, a onda priznao šta stvarno misli o njoj i svojom izjavom začudio sve učesnike…
Telegraf 14.04.2018
- Kad sam je video na Zadrugoviziji kako izgleda, rekao sam da sam ja taj lik koga će ona da ostavi. Ona je klasa, iznad svih, ona je totalno nešto drugo - objasnio je Đekson. Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić od kako su započeli vezu u Zadruzi… »
Filip priznao da gaji osećanja prema Mariji Ani, pa je žestoko napao zbog Čolaka, a onda mu je ona sasula sve u lice! (VIDEO)…
Telegraf 14.04.2018
- Trebao si da kažeš da gajiš osećanja prema meni, a ne da praviš od mene paćenicu i jadnicu sa kojom si samo zbog seksa! - rekla je Marija Ana. Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić imaju baš turbulentan odnos, pa povremeno razmenjuju nežnosti i lepo se… »
Još jednom mi neko spomene nerođeno dete, ubiću ga! Miljana poludela od besa, pa nasrnula na Filipa, obezbeđenje sprečilo…
Telegraf 14.04.2018
Đukić je izneo neke detalje iz Miljaninog života, koje je ona poricala, a kada joj je spomenuo da se zakune u nerođeno dete, izbio je opšti haos. Miljana Kulić i Filip Đukić žestoko su se posvađali, a razlog za svađu bio je to što je Đukić izneo detalje… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 8 minutajoš 69 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 1 satjoš 59 povezanih

Vučić: Veliki paket mera od 1. septembra – stiže podrška srednjoj klasi i najugroženijima
U centar pre 4 satijoš 21 povezana

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 42 povezane