Povezane vesti
(Kurir TV) seksepilno izdanje poznate pevačice: Seka Aleksić u vrelom kombinezonu dovodi atmosferu do usijanja!
Kurir 14.04.2018
Nakon hita "Oslobodi me", Seka Aleksić u svetlucavom uskom kombinezonu zapevala je "Evo", "Boli stara ljubav"... i zapalila scenu. 1 / 4 Foto: Printscreen Prepuna Arena zajedno sa pevačicom pevala je pesme od reči do reči i igrala! Puštene kose i… »
(Kurir TV) Seka Aleksić otkrila kako će započeti dugo očekivani spektakl: Pevačica ništa ne prepušta slučaju, održaće…
Kurir 14.04.2018
Tokom tonske probe kojoj je pristustvovala i ekipa Kurira, nasmejana Seka Aleksić otkrila je kojim hitom će otvoriti dugo očekivani koncert u Štark Areni. "Oči su mi pune dima, piće udara, svako veče ista slika, ubija me dosada", zapevala je ona… »
Vesti dana »
Profesor FDU: Protestna šetnja glumaca je odluka da se ne učestvuje u prividu normalnosti, sektor kulture je u potpunosti ponižen
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti Medicinskog fakulteta u Nišu odbacili optužbe dekanskog kolegijuma
Novi magazin pre 1 satjoš 33 povezane
Ministarstvo prosvete nakon incidenta u kraljevačkoj školi: Đaci pušteni na kućno lečenje
Danas pre 30 minutajoš 35 povezanih
Huti: Spremni smo da napadnemo Izrael ako nastavi da napada Gazu; Guteres pozvao na prekid neprijateljstava
RTS pre 12 minutajoš 43 povezane
Nakon 3 meseca ćutanja Evropski parlament diskutuje o protestima u Srbiji
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane