Povezane vesti
Saopštenje Partizana: Primitivizam severne tribine, nečasni, kukavički i primitivni linč članova našeg Upravnog odbora
Sportski žurnal 14.04.2018
Posle nemilih dešavanja na 157. večitom derbiju Partizan se oglasio saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti. „Sport, čiji je smisao uvek bio viteško nadmetanje i časna poruka da se u porazu ne treba uniziti, a u pobedi uzvisiti, na stadionu Rajko Mitić… »
FK Partizan: Moralni kolaps, šta bi rekli Rajko i Džaja
N1 Info 14.04.2018
Fudbaleri Partizana su izgubili 157. večiti derbi sa 2:1 na stadionu Crvene zvezde, a posle utakmice je klub iz Humske izdao saopštenje, koje prenosimo u celosti. "Sport, čiji je smisao uvek bio viteško nadmetanje i časna poruka da se u porazu ne treba… »
Vesti dana »
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 14 minutajoš 46 povezanih
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 1 satjoš 63 povezane
Iran: Prema nacrtu sporazuma sa SAD, Ormuski moreuz bi bio otvoren i ukinuta blokada
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane
Kraljevo: Isti mediji opet dele budžetski novac, i ovaj konkurs obeležio niz neregularnosti, tvrde zaposleni u nezavsnim medijima
Glas Šumadije pre 3 satajoš 20 povezanih
Kreće kažnjavanje prevoznika bez elektronske naplate putarine: Kazne i do dva miliona dinara
NIN pre 2 satajoš 16 povezanih