Povezane vesti

Kiju su pitali da li voli Slobu: Kristina je otvorila dušu, a posle njenih reči Radanović i Luna su napustili Belu kuću…

Kiju su pitali da li voli Slobu: Kristina je otvorila dušu, a posle njenih reči Radanović i Luna su napustili Belu kuću…

Telegraf 15.04.2018
Tokom Kijinog izlaganja, Sloba je pobesneo, a onda je zamolio Lunu da krene s njim. Kija Kockar dobila je interesantno pitanje od novinara, a to je da li voli svog muža Slobu Radanovića. Kristina se nasmejala, a onda je otvorila dušu. - Pa nemam šta… »
Toma i Mina imali seks, a onda im je uleteo Đekson (VIDEO)

Toma i Mina imali seks, a onda im je uleteo Đekson (VIDEO)

Telegraf 15.04.2018
Kada je Đekson upao u rehabilitaciju usred seksa Mine i Tome, svi su popadali od smeha. Dok su Toma i Mina imali seks u rehabilitaciji, ukućani su rešili da spreme zvrčku Đeksonu i "navukli su ga na foru" i on je prekinuo akciju svoje bivše devojke… »
Lažovčina, a ja ne želim da progovorim! Nakon što su pobegli od Kije, Sloba i Luna pobesneli, isprozivali Kristinu i ostale…

Lažovčina, a ja ne želim da progovorim! Nakon što su pobegli od Kije, Sloba i Luna pobesneli, isprozivali Kristinu i ostale…

Telegraf 15.04.2018
Luna i Sloba nisu mogli da sakriju koliko su iznervirani posle Kristininog priznanja da još voli svog muža. Nakon što su sinoć pobegli od Kije koja je priznala da još voli Slobu, Radanović i Đoganijeva su u izolaciji pobesneli zbog Kristine. Kiju… »
Ja sam svoju nagradu dobila! Ukućani nominovali Lunu, ona prebledela, pa im sve sasula u lice (VIDEO)

Ja sam svoju nagradu dobila! Ukućani nominovali Lunu, ona prebledela, pa im sve sasula u lice (VIDEO)

Telegraf 15.04.2018
Luni nije baš bilo prijatno kada je videla koliko je zadrugara glasalo da ona bude nominovana. Nedeljne nominacije će sigurno biti zanimljive jer za opstanak u rijalitiju će se boriti Luna i Toma. Lažovčina, a ja ne želim da progovorim! Nakon što… »

Vesti dana »