Повезане вести
Ожеговић покушавао да покрене Партизан: Мењао бих све голове за победу
Вечерње новости 15.04.2018
Звезда је пресингом на средини терена искористила наше грешке. Можда се чинило да имају већу жељу, али могу да дам живот за сваког играча да нико није имао већу жељу од нас – рекао је нападач црно-белих. ДРУГИ дерби, други… »
Пешићу трећа срећа против вечитог ривала: Гол - савет Милијаша!
Вечерње новости 15.04.2018
Погодак вреди можда и више од свих 26 до сада. Много сам срећан и због тима, приближили смо се титули али је још нисмо освојили – каже нападач Црвене звезде. ТРЕЋА срећа, узвикнуо је Александар Пешић. После пречке и промашеног… »
"Живот дајем да нису више желели победу од нас"
Вести онлине 15.04.2018
Фудбалер Партизан Огњен Ожеговић, стрелац јединог гола за црно-беле у поразу од Црвене звезде, рекао је да је слабо прво полувреме, захваљујућу пресингу противника утицало на крајњи резултат дербија, али није сагласан да је… »
Светозар Марковић: Не знам да ли су ме гледали из Манчестер Јунајтеда
Спортски журнал 15.04.2018
Светозар Марковић, са тек у марту напуњених 18 година, премијерно је осетио сласт дербија. Додуше, на примеру Партизановог штопера, горког укуса. – На почетку смо примили два брза гола. Покушавали смо, али... Може ли сениорски… »
"Борићемо се до краја"
Вести онлине 15.04.2018
Млади фудбалер Партизана и један од дебитаната у вечитом дербију Светозар Марковић, после пораза од Црвене звезде, истиче да ће се црно-бели борити до краја првенства да одбране титулу, иако су шансе за то готово немогуће. - На… »
Вести дана »
На терену широм Србије 2.324 путара и 331 машина, у Београду отежан саобраћај
Нова пре 19 минутајош 60 повезаних
Србија и даље под снегом – проблеми са струјом на западу земље, саобраћај отежан на већини путних праваца
РТС пре 9 минутајош 30 повезаних
САД се повлаче из 66 међународних организација, нема новца ни за Украјински научно-технолошки центар
Спутник пре 1 сатјош 23 повезане
Акције европске одбрамбене индустрије расту због превирања у Венецуели и трвења око Гренланда
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 25 повезаних