Povezane vesti

Seka Aleksić se pojavila pokrivena crvenim ogrtačem, sa krunom na glavi!

Seka Aleksić se pojavila pokrivena crvenim ogrtačem, sa krunom na glavi!

Svet plus 15.04.2018
Folk zvezda, Seka Aleksić održala je spektakularan koncert pred punom dvoranom. Pojavila se pokrivena crvenim ogrtačem, sa krunom na glavi! Pevačica Seka Aleksić je nastupila pred više hiljada vernih obožavalaca u "Štark areni", a muzički program… »
Seka je pružila Dari podršku za koncert u “Areni”, a onda je usledio Bubamarin odgovor!

Seka je pružila Dari podršku za koncert u “Areni”, a onda je usledio Bubamarin odgovor!

Svet & Skandal 15.04.2018
Seka Aleksić održala je sinoć, 14. aprila, uspešan koncert u prepunoj “Štark areni”. Pevačica nije krila oduševljenje i zahvalila se svima koji su bili uz nju. Seka održala koncert pred KRCATOM Arenom: Hvala što ste ispunili moje snove… »
Seka održala koncert pred KRCATOM Arenom: Hvala što ste ispunili moje snove! (FOTO)

Seka održala koncert pred KRCATOM Arenom: Hvala što ste ispunili moje snove! (FOTO)

Svet & Skandal 15.04.2018
Seka Aleksić održala je spektakularan koncert u prepunoj Štark Areni, a čim se pojavila na bini, svi su gledali u njen stajling. Folk zvezda koncert je započela hitom ‘Oslobodi me’ a publika je sve vreme pevala s njom uglas. Na VIP ulaz… »
Seka se na koncertu u Areni pojavila u providnom kombinezonu i zapalila masu

Seka se na koncertu u Areni pojavila u providnom kombinezonu i zapalila masu

Blic 15.04.2018
Pevačica Seka Aleksić započela je spektakularan koncert u prepunoj Štark Areni, a čim se pojavila na bini, sve je oduševila stajlingom. Aleksićeva je nastupila sa gomilom plesača a publici se obratila rečima: - Dobro veče, Beograde, dobrodošli… »

Vesti dana »