Povezane vesti
Seka je pružila Dari podršku za koncert u “Areni”, a onda je usledio Bubamarin odgovor!
Svet & Skandal 15.04.2018
Seka Aleksić održala je sinoć, 14. aprila, uspešan koncert u prepunoj “Štark areni”. Pevačica nije krila oduševljenje i zahvalila se svima koji su bili uz nju. Seka održala koncert pred KRCATOM Arenom: Hvala što ste ispunili moje snove! (FOTO) Ona je… »
Seka održala koncert pred KRCATOM Arenom: Hvala što ste ispunili moje snove! (FOTO)
Svet & Skandal 15.04.2018
Seka Aleksić održala je spektakularan koncert u prepunoj Štark Areni, a čim se pojavila na bini, svi su gledali u njen stajling. Folk zvezda koncert je započela hitom ‘Oslobodi me’ a publika je sve vreme pevala s njom uglas. Na VIP ulaz “Arene” prvo su… »
Seka se na koncertu u Areni pojavila u providnom kombinezonu i zapalila masu
Blic 15.04.2018
Pevačica Seka Aleksić započela je spektakularan koncert u prepunoj Štark Areni, a čim se pojavila na bini, sve je oduševila stajlingom. Aleksićeva je nastupila sa gomilom plesača a publici se obratila rečima: - Dobro veče, Beograde, dobrodošli na moju… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 54 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 28 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih