Povezane vesti
Putevi su nam se razišli: Tanja Savić živi u Srbiji i Australiji, a sada je progovorila o koleginicama!
Kurir 15.04.2018
Tanje Savić nekoliko meseci nije bilo u Srbiji, jer je sa suprugom Dušanom i sinovima boravila u Australiji. Ona je tamo uživala, a da se jelo videlo se i po njenim oblinama. "Uživala sam u Australiji. Ugojila sam se se, samo sam jela tamo", kratko je… »
Nekada su obožavali, međutim... Tanja otkrila da sa kolegama nije u dobrim odnosima (video)
Blic 15.04.2018
Tanje nekoliko meseci nije bilo u Srbiji jer je sa suprugom Dušanom i sinovima boravila u Australiji. Ona je tamo uživala, a da se jelo videlo se i po njenim oblinama. Naime, Tanja se malo ubucila što je zabeležio i naš fotograf ispred jednog kluba u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kraj protesta kod Vukovog spomenika, rektor sa studentima položio venac na Novom groblju
Nova pre 27 minutajoš 13 povezanih
"Igra mačke i miša" Britanski pilot oboren 1991. iznad Iraka o potrazi za američkim pilotom: "Iran će pokriti područje najbolje što može, to im daje prednost!"
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
RTV pre 3 satajoš 27 povezanih
Nakon poraza od „Brđana“ je Blagojević bio smenjen: Nikakav motiv revanša ili osvete ne postoji
Dnevnik pre 17 minutajoš 51 povezana
(Foto) U Crkvi Svetog Marka obeležena Lazareva subota, u narodu poznata kao Vrbica: Deca nosila venčiće i zvončiće
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 26 povezanih