Povezane vesti
Familija umalo sahranila pogrešnu ženu: Pokojnicama zamenili garderobu, pa nastao najbizarniji slučaj u Banjaluci
Telegraf 15.04.2018
Kada sam ušla u mrtvačnicu, odveli su me do tela na kojem je stajao karton sa imenom moje majke. Prepoznala sam njenu garderobu i bez puno razmišljanja preuzela telo. Koliko god zvučalo bizarno, neretko se dešava da porodice preminulih zamene tela u… »
Malo falilo da porodica starice sahrani drugu ženu: Zbog stresa i tuge iz mrtvačnice često nose “pogrešne” pokojnike
Blic 15.04.2018
Ma koliko zvučalo neverovatno, dešava se da porodice preminulih zamene tela u mrtvačnici pa se, kad shvate da nisu preuzeli “pravog” pokojnika, upuštaju u besomučnu trku da grešku isprave pre sahrane. Sličan slučaj desio se u okolini Banjaluke, kada je… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

U subotu od 18.00 časova obustava komercijalnih letova na aerodromu "Ronald Regan" u Vašingtonu - Ovo je razlog!
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana