Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

Politika ponedeljak, 16. april 2018.
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini... »

Brnabićeva: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Brnabićeva: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera
Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini Baden-Virtenberg.
Brnabićeva je rekla da očekuje da privredna saradnja sa nemačkom pokrajinom u ovoj godini bude još bolja nego u 2017, te da će prijateljstvo između Srbije i Nemačke nastaviti da raste. "Velika je čast da imamo dobro partnerstvo... »

Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini Baden-Virtenberg.
Brnabić je rekla da ocekuje da privredna saradnja sa nemačkom pokrajinom u ovoj godini bude još bolja nego u 2017. godini, te da će prijateljstvo između Srbije i Nemačke nastaviti da raste. "Velika je čast da imamo dobro... »

Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini Baden-Virtenberg.
Brnabić je rekla da očekuje da privredna saradnja sa nemačkom pokrajinom u ovoj godini bude još bolja nego u 2017. godini, te da će prijateljstvo između Srbije i Nemačke nastaviti da raste. "Velika je čast da imamo dobro... »

Krečman: Otvaramo prostor za nove investicije

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Krečman: Otvaramo prostor za nove investicije
Predsednik nemačke pokrajine Baden Virtemberg Vinfrid Krečman sa saradnicima predvodi delegaciju od oko 100 privrednika koji razmatraju mogućnost investiranja u Srbiji. Posle panela posvećenog Uslovima poslovanja u Srbiji, potpredsednik Nemačko-srpske komore Bojan Predojević izjavio je da bi do kraja godine trgovinska razmena naše zemlje sa nemačkom sa 4,4 milijarde evra, kolika je sada, mogla da dostigne i pet milijardi, a broj zaposlenih poveća na 50.000.
"Vučić je 2015. bio u poseti Baden Virtenbergu i ovo se može smatrati uzvratnom posetom. Naše veze su već bliske i intenzivne i u okviru Međuvladine komisije. S obzirom na to da je ovde 100 privrednika, ovim želimo da Srbiju... »

Premijer pokrajine Baden-Virtemberg sa stotinu privrednika u Beogradu

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Premijer pokrajine Baden-Virtemberg sa stotinu privrednika u Beogradu
BEOGRAD - U Srbiju je stigla grupa od 100 poslovnih ljudi nemačke pokrajine Baden Virtenberg, treće po veličini u Nemačkoj, ali po ekonomskoj snazi, jednog od najbogatijih regiona u Evropi. Predvodi ih premijer, Vinfrid Krečman, a sa njim razgovara prеdsеdnik Srbijе Alеksandar Vučić.
Krečman je započeo posetu Beogradu sastankom sa Nemačko-srpskom privrednom komorom, prethodno ga je dočekao ambasador Nemačke Aksel Ditman, a u toku popodneva sastaće se predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Predsedništvu.... »

Premijer Baden Virtemberga: Otvaramo prostor za nove investicije

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD: Premijer nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg Vinfrid Krečman posetio je danas Beograd sa oko 100 privrednika iz te pokrajine i poručio da time žele da otvore prostor za nove investicije u našoj zemlji.
Krečman je započeo posetu Beogradu sastankom sa Nemačko-srpskom privrednom komorom, prethodno ga je dočekao ambasador Nemačke Aksel Ditman, a u toku popodneva sastaće se predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Predsedništvu.... »

Knap: Nemačke firme zainteresovane za izmeštanje proizvodnje u Srbiju

Nova ekonomija ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj nemačkih firmi zainteresovan za izmeštanje proizvodnje na Zapadni Balkan i Srbiju. One su takođe zainteresovane i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači. U izjavi za Tanjug pred današnju posetu... »

Nemački privrednici traže i dobavljače u Srbiji

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Nemački privrednici traže i dobavljače u Srbiji
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači.
U izjavi za Tanjug pred posetu Beogradu privredne delegacije koju predvodi premijer nemačke savezne pokrajine Baden-Virtenberg Vinfrid Krečman, a u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore, Knap je ukazao da je komora... »

"Mnoge nemačke kompanije bi da se sele u Srbiju"

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: "Mnoge nemačke kompanije bi da se sele u Srbiju"
Beograd -- Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj nemačkih firmi zainteresovan za izmeštanje proizvodnje na Zapadni Balkan i Srbiju.
One su takođe zainteresovane i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači. U izjavi za Tanjug pred današnju posetu Beogradu privredne delegacije koju predvodi premijer nemačke savezne pokrajine... »

Nemački privrednici traže i dobavljače u Srbiji

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi... »

Nemački privrednici traže dobavljače u Srbiji

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači. U izjavi za Tanjug pred sutrašnju posetu... »

Dačić: Sednica SB UN biće otvorena za javnost

Večernje novosti  pre 8 sati  još 4 povezane

Đurić: Priština nije opredeljena za mir

Danas  pre 10 sati  još 2 povezane

Provokacija ljimaja: Tražićemo od Srbije ratnu odštetu

Večernje novosti  pre 6 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.