Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

Politika pre 1 dan
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini... »

Brnabićeva: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

RTS pre 2 dana
RTS: Brnabićeva: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera
Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini Baden-Virtenberg.
Brnabićeva je rekla da očekuje da privredna saradnja sa nemačkom pokrajinom u ovoj godini bude još bolja nego u 2017, te da će prijateljstvo između Srbije i Nemačke nastaviti da raste. "Velika je čast da imamo dobro partnerstvo... »

Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini Baden-Virtenberg.
Brnabić je rekla da ocekuje da privredna saradnja sa nemačkom pokrajinom u ovoj godini bude još bolja nego u 2017. godini, te da će prijateljstvo između Srbije i Nemačke nastaviti da raste. "Velika je čast da imamo dobro... »

Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

RTV pre 2 dana
RTV: Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini Baden-Virtenberg.
Brnabić je rekla da očekuje da privredna saradnja sa nemačkom pokrajinom u ovoj godini bude još bolja nego u 2017. godini, te da će prijateljstvo između Srbije i Nemačke nastaviti da raste. "Velika je čast da imamo dobro... »

Krečman: Otvaramo prostor za nove investicije

RTS pre 2 dana
RTS: Krečman: Otvaramo prostor za nove investicije
Predsednik nemačke pokrajine Baden Virtemberg Vinfrid Krečman sa saradnicima predvodi delegaciju od oko 100 privrednika koji razmatraju mogućnost investiranja u Srbiji. Posle panela posvećenog Uslovima poslovanja u Srbiji, potpredsednik Nemačko-srpske komore Bojan Predojević izjavio je da bi do kraja godine trgovinska razmena naše zemlje sa nemačkom sa 4,4 milijarde evra, kolika je sada, mogla da dostigne i pet milijardi, a broj zaposlenih poveća na 50.000.
"Vučić je 2015. bio u poseti Baden Virtenbergu i ovo se može smatrati uzvratnom posetom. Naše veze su već bliske i intenzivne i u okviru Međuvladine komisije. S obzirom na to da je ovde 100 privrednika, ovim želimo da Srbiju... »

Premijer pokrajine Baden-Virtemberg sa stotinu privrednika u Beogradu

RTV pre 2 dana
RTV: Premijer pokrajine Baden-Virtemberg sa stotinu privrednika u Beogradu
BEOGRAD - U Srbiju je stigla grupa od 100 poslovnih ljudi nemačke pokrajine Baden Virtenberg, treće po veličini u Nemačkoj, ali po ekonomskoj snazi, jednog od najbogatijih regiona u Evropi. Predvodi ih premijer, Vinfrid Krečman, a sa njim razgovara prеdsеdnik Srbijе Alеksandar Vučić.
Krečman je započeo posetu Beogradu sastankom sa Nemačko-srpskom privrednom komorom, prethodno ga je dočekao ambasador Nemačke Aksel Ditman, a u toku popodneva sastaće se predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Predsedništvu.... »

Premijer Baden Virtemberga: Otvaramo prostor za nove investicije

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Premijer nemačke savezne pokrajine Baden-Virtemberg Vinfrid Krečman posetio je danas Beograd sa oko 100 privrednika iz te pokrajine i poručio da time žele da otvore prostor za nove investicije u našoj zemlji.
Krečman je započeo posetu Beogradu sastankom sa Nemačko-srpskom privrednom komorom, prethodno ga je dočekao ambasador Nemačke Aksel Ditman, a u toku popodneva sastaće se predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Predsedništvu.... »

Knap: Nemačke firme zainteresovane za izmeštanje proizvodnje u Srbiju

Nova ekonomija pre 3 dana
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj nemačkih firmi zainteresovan za izmeštanje proizvodnje na Zapadni Balkan i Srbiju. One su takođe zainteresovane i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači. U izjavi za Tanjug pred današnju posetu... »

Nemački privrednici traže i dobavljače u Srbiji

RTS pre 3 dana
RTS: Nemački privrednici traže i dobavljače u Srbiji
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači.
U izjavi za Tanjug pred posetu Beogradu privredne delegacije koju predvodi premijer nemačke savezne pokrajine Baden-Virtenberg Vinfrid Krečman, a u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore, Knap je ukazao da je komora... »

"Mnoge nemačke kompanije bi da se sele u Srbiju"

B92 pre 3 dana
B92: "Mnoge nemačke kompanije bi da se sele u Srbiju"
Beograd -- Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj nemačkih firmi zainteresovan za izmeštanje proizvodnje na Zapadni Balkan i Srbiju.
One su takođe zainteresovane i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači. U izjavi za Tanjug pred današnju posetu Beogradu privredne delegacije koju predvodi premijer nemačke savezne pokrajine... »

Nemački privrednici traže i dobavljače u Srbiji

Večernje novosti pre 3 dana
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi... »

Nemački privrednici traže dobavljače u Srbiji

Blic pre 3 dana
Predsednik Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap kaže da je veliki broj preduzeća u Nemačkoj zainteresovan za izmeštanje svoje proizvodnje u zemlje Zapadnog Balkana i Srbiju, kao i za saradnju sa srpskim preduzećima koja bi bila njihovi dobavljači. U izjavi za Tanjug pred sutrašnju posetu... »

Hjuston poveo sa 2:0 protiv Minesote, 16 poena Bjelice

Beta  pre 2 sata  još 13 povezanih

Tramp: Rusiji nove sankcije čim ih zasluži!

Kurir  pre 57 minuta  još 9 povezanih

A šta kaže hrvatski premijer o incidentu u Srbiji

Mondo  pre 1 sat  još 11 povezanih

Pantić: Verujem u prolaz Partizana u finale Kupa

Novi magazin  pre 2 sata  još 9 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.