Tramp želi snage SAD van Sirije što je pre moguće

Tramp želi snage SAD van Sirije što je pre moguće

Glas Amerike ponedeljak, 16. april 2018.
WASHINGTON — Bela kuća saopštila je da predsednik Donal Tramp ostaje pri odluci da povuče američke trupe raspoređene u Siriji, što je poruka koja stiže nakon što je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao da je ubeđen da će snage SAD ostati u Siriji. "Misija SAD nije se promenila - predsednik je... »

Da li je Makron ubedio Trampa da ostane u Siriji?

Glas Amerike ponedeljak, 16. april 2018.
Američki predsednik Donald Tramp i dalje je odlučan da povuče američke trupe iz Sirije, saopšteno je iz Bele kuće posle poruke francuskog predsednika Emanuela Makrona da je ubedio Trampa da zadrži svoje vojne snage. Makron je u izjavi koju je prenela BFM televizijska mreža u Francuskoj rekao da je... »

Bela kuća negira Makronove navode: Tramp želi da se vojska vrati kući što pre

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Bela kuća negira Makronove navode: Tramp želi da se vojska vrati kući što pre
Predsednik SAD Donald Tramp i dalje želi da se američke trupe u Siriji vrate kući što je pre moguće, saopštila je Bela kuća, prenosi "Rojters".
Agencija podseća da je francuski predsednik Emanuel Makron izjavio da je Trampa ubedio da u Siriji "dugoročno" zadrži američke trupe. "Misija SAD se nije promenila – predsednik je jasno rekao da želi da se američke snage vrate... »

(Video) Makrona ubiše prejake izjave: Prvo ga izgrdili Turci, sad i Amerikanci

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
PARIZ - Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas da nije mislio da signalizira promenu stava SAD o Siriji, nakon što je Bela kuća saopštila da predsednik SAD Donald Tramp i dalje želi da se američke trupe u Siriji vrate kući što je pre moguće.
"Bela kuća je u pravu kada kaže da je reč o vojnom angažovanju protiv Islamske države i da će ono prestati onoga dana kada rat protiv Islamske države bude okončan", rekao je Makron. The White House says the U.S. mission in Syria... »

Bijela kuća demantira Macrona: Želimo povući snage iz Sirije što prije

Al Jazeera ponedeljak, 16. april 2018.
Predsjednik Francuske izjavio je da nije mislio signalizirati promjenu stava SAD o Siriji svojom izjavom da je uvjerio Trumpa da američke snage trebaju ostati duže u toj zemlji.
Predsednik Francuske Emmanuel Macron izjavio je da nije mislio da signalizira promenu stava SAD o Siriji, nakon što je Bela kuća saopštila da predsednik SAD Donald Trump i dalje želi da se američke trupe u Siriji vrate kući što... »

Makron nije mislio da signalizira promenu stava SAD o Siriji

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Makron nije mislio da signalizira promenu stava SAD o Siriji
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da nije mislio da signalizira promenu stava SAD o Siriji, nakon što je Bela kuća saopštila da predsednik SAD Donald Tramp i dalje želi da se američke trupe u Siriji vrate kući što je pre moguće.
"Bela kuća je u pravu kada kaže da je reč o vojnom angažovanju protiv Islamske države i da će ono prestati onoga dana kada rat protiv Islamske države bude okončan", rekao je Makron, preneo je Rojters. On je, međutim, rekao i da... »

Makron "nije mislio da signalizira promenu stava SAD"

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Makron "nije mislio da signalizira promenu stava SAD"
Pariz -- Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je da nije mislio da signalizira promenu stava SAD o Siriji.
On je to izjavio nakon što je Bela kuća saopštila da predsednik SAD Donald Tramp i dalje želi da se američke trupe u Siriji vrate kući što je pre moguće. "Bela kuća je u pravu kada kaže da je reč o vojnom angažovanju protiv... »

Bela kuća: Američka misija u Siriji ostaje nepromenjena

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Misija američkih snaga u Siriji ostaje nepromenjena a predsednik SAD Donald Tramp želi da se te snage povuku čim to bude bilo moguće, saopštila je kasno sinoć Bela kuća.
"Američka misija se nije promenila. Predsednik je jasno rekao da želi povlačenje američkih snaga čim to bude bilo moguće", rekla je portparolka Bele kuće Sara Sanders. Bela kuća je to saopštila nekoliko sati nakon izjave... »

Makron tvrdi da je ubedio Trampa da ne povlači trupe iz Sirije

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je ubedio američkog predsednika Donalda Trapa da ne povlači vojsku iz Sirije i da se dugoročno angažuje u toj zemlji.
Tramp je pre dve nedelje najavio da će se SAD "vrlo brzo povući iz Sirije".M akron je sem toga rekao da je nagovorio Trampa da obustavi vazdušne napade. Snage SAD, Britanije i Francuske su u subotu raketama gađali ciljeve u... »

Tramp insistira na brzom povlačenju vojske iz Sirije

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik SAD Donald Tramp insistira na povlačenju američke vojske iz Sirije čim operacija protiv terorističke grupe ID bude završena, saopštila je u nedelju portparolka Bele kuće Sara Sanders.
- Američka misija se nije promenila - predsednik je vrlo jasno rekao da želi da se američke snage što pre vrate kući. Mi imamo čvrstu nameru da u potpunosti slomimo ID i stvorimo uslove koji im neće dozvoliti da se vrate.... »

Sanders: Tramp insistira na povlačenju

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp insistira na povlačenju američke vojske iz Sirije čim operacija protiv terorističke grupe Islamska država bude završena, saopštila je portparolka Bele kuće Sara Sanders.
Američka misija se nije promenila — predsednik je vrlo jasno rekao da želi da se američke snage što pre vrate kući. Imamo čvrstu nameru da u potpunosti slomimo Islamsku državu i stvorimo uslove koji im neće dozvoliti da se vrate,... »

Bela kuća demantuje Makrona: Tramp i dalje želi da vrati trupe

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
VAŠINGTON: Bela kuća je saopštila da predsednik SAD Donald Tramp i dalje želi da se američke trupe u Siriji vrate kući što je pre moguće, prenosi Rojters.
Agencija podseća da je francuski predsednik Emanuel Makron juče izjavio da je Trampa ubedio da u Siriji "dugoročno" zadrži američke trupe. "Misija SAD se nije promenila - predsednik je jasno rekao da želi da se američke snage... »

Bela kuća: Tramp i dalje ima iste ciljeve u Siriji, ali i uslov za saveznike

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik SAD Donald Tramp i dalje želi da se američke snage vrate iz Sirije što je pre moguće, saopšteno je iz Bele kuće. Predsednik Francuske Emanuel Makron prethodno je rekao da je ubedio Trampa da dugoročno zadrži američke snage u toj zemlji. - Misija SAD se nije promijenila - predsednik je... »

Bela kuća demantuje Makrona: Tramp želi da povuče naše trupe iz Sirije što pre

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Misija američkih snaga u Siriji ostaje nepromenjena, a predsednik SAD Donald Tramp želi da se te snage povuku čim to bude bilo moguće, saopštila je kasno sinoć Bela kuća.
"Američka misija se nije promenila. Predsednik je jasno rekao da želi povlačenje američkih snaga čim to bude bilo moguće", rekla je portparolka Bele kuće Sara Sanders. Bela kuća je to saopštila nekoliko sati nakon izjave... »

Macron: Uvjerili smo Trumpa da zadrži vojsku u Siriji

SEEbiz ponedeljak, 16. april 2018.
PARIZ - Francuski predsjednik Emmanuel Macron rekao je da je uvjerio američkog kolegu Donalda Trumpa, koji je želio povući američke snage iz Sirije, da ih tamo zadrži.
U telefonskom razgovoru uoči napada u subotu, Macron je, kako je rekao, uvjerio Trumpa da se ne povlači iz Sirije. "Uvjerili smo ga da je tamo potrebno ostati", kazao je. Četrdeset i osam sati nakon američkih, francuskih i... »

Bela kuća odgovara Makronu: Ništa se nije promenilo

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Bela kuća odgovara Makronu: Ništa se nije promenilo
Vašington -- Misija američkih snaga u Siriji ostaje nepromenjena a predsednik SAD Donald Tramp želi da se te snage povuku čim to bude bilo moguće, saopštila je Bela kuća.
“Američka misija se nije promenila. Predsednik je jasno rekao da želi povlačenje američkih snaga čim to bude bilo moguće", rekla je portparolka Bele kuće Sara Sanders. Bela kuća je to saopštila nekoliko sati nakon izjave... »
©2018 Netmark d.o.o.