Preminuo Boki Milošević

Preminuo Boki Milošević

Studio B ponedeljak, 16. april 2018.
Poznati srpski klarinetista Božidar Boki Milošević preminuo je u Beogradu u 87. godini. Milošević je bio šef Narodnog orkestra RTS, profesor Muzičke škole „Josip Slavenski“ i član Beogradske filharmonije.
foto Prt Scr RTS Navodi se da je u godinama posle Drugog svetskog rata, Milošević prvo učio sam da svira, a potom je završio Muzičku akademiju. Postao je prvo član, a onda i šef Narodnog orkestra RTS-a, gde je ostao sve do... »

Preminuo Božidar Boki Milošević

BK TV ponedeljak, 16. april 2018.
Božidar Boki Milošević, poznati srpski klarinetista, preminuo je u Beogradu u 87. godini, preneo je jutros RTS. Navodi se da je u godinama posle Drugog svetskog rata, Milošević prvo učio sam da svira, a potom je završio Muzičku akademiju. Postao je najpre član, a onda i šef Narodnog orkestra RTS... »

In memoriam: Božidar Boki Milošević

Južne vesti ponedeljak, 16. april 2018.
Poznati srpski klarinetista, rođeni Prokupčanin Božidar Boki Milošević preminuo je noćas u Beogradu u 87. godini. Rođen je 1931. godine u Prokuplju, a muzikom je počeo da se bavi 1950. godine kada je sa Carevcem počeo da svira u Radio Beogradu. Diplomirao je i magistrirao na Muzičkoj akademiji u... »

Umro klarinetista Boki Milošević

Prva ponedeljak, 16. april 2018.
Poznati srpski klarinetista Božidar Boki Milošević preminuo je u Beogradu u 87. godini.
Poznati srpski klarinetista Božidar Boki Milošević preminuo je u bolnici u Beogradu u 87. godini. Milošević je bio šef Narodnog orkestra RTS-a, profesor Muzičke škole "Josip Slavenski" i član Beogradske filharmonije, piše Blic.... »

Preminuo Božidar Boki Milošević

Noizz ponedeljak, 16. april 2018.
Poznati srpski klarinetista Božidar Boki Milošević preminuo je večeras u bolnici u Beogradu u 87. godini. Milošević je bio šef Narodnog orkestra RTS-a, profesor Muzičke škole "Josip Slavenski" i član Beogradske filharmonije.
Božidar Boki Milošević rođen je u Prokuplju 1931. godine, a muzikom je počeo da se bavi od 1950. godine, kada je zahvaljujući čuvenom violinisti Vlastimiru Pavloviću Carevcu počeo da svira u orkestru Radio Beograda. Diplomirao je... »

Preminuo Boki Milošević

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 16. april 2018.
Poznati srpski klarinetista Božidar Boki Milošević preminuo je u Beogradu u 87. godini. U posleratnim godinama, sviranju se učio sam. Potom je završio Muzičku akademiju, postao najpre član, a onda i šef Narodnog orkestra RTS-a gde je ostao sve do penzije. Bio je profesor Muzičke škole „Josip... »
©2018 Netmark d.o.o.