Povezane vesti

Končita Vurst poručila svetu: Došao je dan da se oslobodim velikog tereta

Vesti online pre 5 dana
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna, i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
- Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivna - napisala je Vurst na svom Instagram profilu. Ona se odlučila na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst: "Ja sam već godinama HIV pozitivan"

B92 pre 5 dana
B92: Končita Vurst: "Ja sam već godinama HIV pozitivan"
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan", napisao je Vurst na svom profilu na Instagramu. On se odlučio na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst pobednica Pesme Evrovizije 2014. godine objavila da je HIV pozitivna!

Svet plus pre 5 dana
Končita Vurst (odnosno Tomas Nojvirt) pobednica Pesme Evrovizije 2014. godine objavila da je HIV pozitivna!
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. Na svom... »

Bivši ucenio Končitu Vurst

Mondo pre 5 dana
"Da on ne bi otkrio, ja ću - već godinama sam HIV pozitivan!"
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. "Danas je... »

Končita Vurst zbog ucene bivšeg dečka priznao da je HIV pozitivan!

Telegraf pre 5 dana
- Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan - napisao je Vurst
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, saopštio je da je već godinama HIV pozitivan, a razlog priznanja jeste to što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. -... »

Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan

Dnevnik pre 5 dana
BEČ: Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan", napisao je Vurst na svom Instagram profilu. On se odlučio na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan

RTV pre 5 dana
RTV: Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan
BEČ - Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan", napisao je Vurst na svom Instagram profilu. On se odlučio na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan

RTS pre 5 dana
RTS: Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan
Pobednik „Evrosonga“ 2014. godine iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, obelodanio je da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan, napisao je pevač na svom profilu na Instagramu. Tomas Nojvirt, poznatiji kao Končita Vurst, odlučio se na ovaj korak jer... »

Končita Vurst objavila da je HIV pozitivna

Radio 021 pre 5 dana
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna, i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivna", napisala je Vurst na svom Instagram profilu. Ona se odlučila na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Pobednik Evrovizije progovorio zbog pretnji bivšeg Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan!

Kurir pre 5 dana
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. "Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam... »

Končita Vurst objavila da je zaražena HIV virusom

Blic pre 5 dana
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna, i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. "Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života:... »
©2018 Netmark d.o.o.