Povezane vesti

Končita Vurst poručila svetu: Došao je dan da se oslobodim velikog tereta

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna, i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
- Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivna - napisala je Vurst na svom Instagram profilu. Ona se odlučila na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst: "Ja sam već godinama HIV pozitivan"

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Končita Vurst: "Ja sam već godinama HIV pozitivan"
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan", napisao je Vurst na svom profilu na Instagramu. On se odlučio na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst pobednica Pesme Evrovizije 2014. godine objavila da je HIV pozitivna!

Svet plus ponedeljak, 16. april 2018.
Končita Vurst (odnosno Tomas Nojvirt) pobednica Pesme Evrovizije 2014. godine objavila da je HIV pozitivna!
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. Na svom... »

Bivši ucenio Končitu Vurst

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
"Da on ne bi otkrio, ja ću - već godinama sam HIV pozitivan!"
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. "Danas je... »

Končita Vurst zbog ucene bivšeg dečka priznao da je HIV pozitivan!

Telegraf ponedeljak, 16. april 2018.
- Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan - napisao je Vurst
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, saopštio je da je već godinama HIV pozitivan, a razlog priznanja jeste to što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. -... »

Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
BEČ: Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan", napisao je Vurst na svom Instagram profilu. On se odlučio na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan
BEČ - Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je danas da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan", napisao je Vurst na svom Instagram profilu. On se odlučio na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan
Pobednik „Evrosonga“ 2014. godine iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, obelodanio je da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan, napisao je pevač na svom profilu na Instagramu. Tomas Nojvirt, poznatiji kao Končita Vurst, odlučio se na ovaj korak jer... »

Končita Vurst objavila da je HIV pozitivna

Radio 021 ponedeljak, 16. april 2018.
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna, i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.
"Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivna", napisala je Vurst na svom Instagram profilu. Ona se odlučila na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom... »

Pobednik Evrovizije progovorio zbog pretnji bivšeg Končita Vurst: Ja sam HIV pozitivan!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Pobednik Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštio je da je već godinama HIV pozitivan, a to je objavio zato što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. "Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam... »

Končita Vurst objavila da je zaražena HIV virusom

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Pobednica Pesme Evrovizije 2014. iz Austrije, Končita Vurst, to jest Tomas Nojvirt, saopštila je da je već godinama HIV pozitivna, i da je na to primorana jer joj je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost. "Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života:... »

Protestna šetnja dela opozicije

Večernje novosti  pre 10 sati  još 1 povezana

Vučić: Idem na sednicu SB UN da kažem istinu

Danas  pre 6 sati  još 4 povezane

Zvezda slavila protiv Mege

Danas  pre 7 sati  još 5 povezanih

Đurić: Priština nije opredeljena za mir

Danas  pre 10 sati  još 2 povezane

Provokacija ljimaja: Tražićemo od Srbije ratnu odštetu

Večernje novosti  pre 7 sati  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.