Povezane vesti

Tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića; počinioci nisu pronađeni

Glas Amerike pre 4 dana
Danas se navršava tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića u Severnoj Mitrovici, počinioci nisu pronađeni, a jutros su u nekoliko gradova Srbije i Kosova osvanuli grafiti sa njegovim likom i imenom. Prijatelji, rodbina i stranačke kolege ubijenog Olivera Ivanovića okupili su se u ponedeljak i... »

Britanski ambasador u Prištini: Uhapsite ubice Olivera Ivanovića

Večernje novosti pre 4 dana
Britanski amasador u Prištini, Ruri O'Konel pozvao je danas nadležne prištinske institucije da rasvetle ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića u severnom delu Mitrovice, pre tri meseca
PRIŠTINA - Britanski amasador u Prištini, Ruri O'Konel pozvao je danas nadležne prištinske institucije da rasvetle ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića u severnom delu Mitrovice, pre tri meseca. O`Konel je na svom Fejsbuk... »

Britanski ambasador u PR traži privođenje ubica Ivanovića

B92 pre 4 dana
B92: Britanski ambasador u PR traži privođenje ubica Ivanovića
Priština -- Britanski amasador u Prištini Ruri O'Konel pozvao je nadležne prištinske institucije da rasvetle ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića od pre tri meseca.
O`Konel je na svom nalogu na Fejsbuku napisao da je izuzetno važno da se ne samo to ubistvo, već i ubistva drugih temeljno istraže i počinioci pronađu. "Izuzetno je važno da se ovo ubistvo i ubistvo drugih temeljno istraži i da... »

O'Konel: Počinioce ubistva Ivanovića izvesti pred lice pravde

Dnevnik pre 4 dana
PRIŠTINA: Britanski amasador u Prištini, Ruri O'Konel pozvao je danas nadležne prištinske institucije da rasvetle ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića u severnom delu Mitrovice, pre tri meseca.
O`Konel je na svom Fejsbuk nalogu napisao da je izuzetno važno da se ne samo to ubistvo, već i ubistva drugih temeljno istraže, i počinioci pronađu."Izuzetno je važno da se ovo ubistvo i ubistvo drugih temeljno istraži, i da se... »

Britanski ambasador u Prištini: Uhapsite ubice Olivera Ivanovića

Kurir pre 4 dana
Britanski amasador u Prištini, Ruri O'Konel pozvao je danas nadležne prištinske institucije da rasvetle ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića u severnom delu Mitrovice, pre tri meseca. O`Konel je na svom Fejsbuk nalogu napisao da je izuzetno važno da se ne samo to ubistvo, već i ubistva... »

Grafiti sa likom Olivera Ivanovića širom Srbije (foto)

Blic pre 4 dana
Na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici jutros su osvanuli grafiti sa likom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na dan kada se navršava tri meseca od njegovog ubistva. Kasnije su grafiti osvanuli i u drugim gradovima u Srbiji, poput Niša, Kruševca, Kraljeva ili... »

Grafiti sa likom Olivera Ivanovića u više sredina na KiM

RTS pre 4 dana
RTS: Grafiti sa likom Olivera Ivanovića u više sredina na KiM
U više sredina na Kosovu i Metohiji iscrtan je grafit sa likom Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", ubijenog na današnji dan pre tri meseca ispred sedišta stranke u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Grafiti su osim u severnom delu Mitrovice, iscrtani i u pojedinim delovima Prištine, tačnije na ogradi studentskog centra i na nekim od stambenih zgrada u naselju "Ulpijana". Grafita ima u delovima Gračanice. Istragu o ubistvu... »

Građanska inicijativa SDP podsetila da je prošlo tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića

Novi magazin pre 4 dana
Građanska incijativa SDP podsetila je danas da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera Olivera Ivanovića, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate.
Oni su saopštili da svakodnevno pitaju nadležne "ko je ubio Olivera Ivanovića, ali da odgovora nema, i da nema ni osumnjičenih, ni pritvorenih". "Slučaj Ivanović' preuzelo je Specijalno tužilaštvo Kosova, odakle procuri ponekad... »

Tužan prizor na grobu Olivera Ivanovića: Mali Bogdan zapalio sveću ubijenom tati (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
Navršava se tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ispred prostorija stranke u Kosovskoj Mitrovici
DANAS se navršava tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića ispred prostorija stranke u Kosovskoj Mitrovici. Najmlađi sin Ivanovića, sedmogodišnji Bogdan zapalio je tati sveću na Novom groblju u... »

Tri meseca od ubistva Ivanovića, grafiti širom Srbije

B92 pre 4 dana
B92: Tri meseca od ubistva Ivanovića, grafiti širom Srbije
Kosovska Mitrovica -- Prošlo je tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića.
U Kosovskoj Mitrovici su na nekim zgradama osvanuli grafiti sa likom Ivanovića, kao neka vrsta opomene tužilaštvu koje još nema osumnjičenog za njegovo ubistvo. Grafiti su osvanuli i u Prištini, Nišu, Kruševcu, Kraljevu. Ivanović... »

(Foto) tri meseca od ubistva Olivera: U Kosovskoj Mitrovici osvanuli grafiti sa likom Ivanovića

Kurir pre 4 dana
KOSOVOSKA MITROVICA - Na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici jutros su osvanuli grafiti sa likom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na dan kada se navršava tri meseca od njegovog ubistva. Istragu o ubistvu vodi kosovsko Specijalno tužilaštvo, a do danas nije poznato... »

Tri meseca od ubistva: Supruga Olivera Ivanovića objavila najtužniju fotografiju

Blic pre 4 dana
Prošlo je tri meseca otkako je u Kosovskoj Mitrovici ubijen Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda". Članovi porodice Ivanović juče su obišli njegov grob, a jutros su na pojedinim zgradama u Mitrovici osvanuli grafiti sa njegovim likom. Supruga Olivera Ivanovića,... »

SDP: Tri meseca od ubista Olivera Ivanovića, a istraga još uvek bez rezultata

Nova ekonomija pre 4 dana
Građanska incijativa SDP podsetila je da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera Olivera Ivanovića, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate. Oni su saopštili da svakodnevno pitaju nadležne ko je ubio Olivera Ivanovića, ali da odgovora nema, i da nema ni osumnjičenih, ni... »

Tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića, grafiti u Kosovskoj Mitrovici

Vesti online pre 4 dana
Prošlo je tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative Sloboda, demokratija, pravda, Olivera Ivanovića.
U Kosovskoj Mitrovici su na nekim zgradama osvanuli grafiti sa likom Olivera Ivanovića, kao neka vrsta opomene tužilaštvu koje još nema osumnjičenog za njegovo ubistvo. Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta svoje... »

Grafiti s likom Olivera Ivanovića u nekoliko gradova

N1 Info pre 4 dana
Povodom tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića danas su osvanuli grafiti s njegovim likom i napisom OLIVER u više gradova, između ostalih, u Prištini, Kosovskoj Mitrovici, Nišu, Kruševcu, Kraljevu. Grafiti su se pojavili u toku noći.
Na zidovima, trotoarima i institucijama, pojavio se njegov portert iz sudnice - okrenut leđima, osmehuje se preko ramena. Izbor ove fotografije ukazuje na sudski proces kroz koji je prošao i na činjenicu da je upucan s leđa sa... »

Na Kosovu osvanuli grafiti sa likom Olivera Ivanovića: Tačno 3 meseca od ubistva, neko ovim potezom šalje poruku ubici (FOTO)

Telegraf pre 4 dana
Kosovska policija vodi ovaj slučaj, ali do sada nije bilo nikakvog pomaka
Na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici jutros su osvanuli grafiti sa likom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na dan kada se navršava tri meseca od njegovog ubistva. Istragu o ubistvu vodi kosovsko... »

SDP: Tri meseca od ubistva Ivanovića, ništa o istrazi

N1 Info pre 4 dana
Građanska incijativa SDP podsetila je da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera Olivera Ivanovića, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate.
Oni su saopštili da svakodnevno pitaju nadležne "ko je ubio Olivera Ivanovića, ali da odgovora nema, i da nema ni osumnjičenih, ni pritvorenih". "Slučaj Ivanović' preuzelo je Specijalno tužilaštvo Kosova, odakle procuri ponekad... »

Grafiti sa likom Olivera Ivanovića osvanuli u Kosovskoj Mitrovici

Večernje novosti pre 4 dana
Na dan kada se navršava tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative pojavili se grafiti na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici
Na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici jutros su osvanuli grafiti sa likom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na dan kada se navršava tri meseca od njegovog ubistva. Pročitajte još: Stefanović:... »

Grafiti sa likom Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici

RTV pre 4 dana
RTV: Grafiti sa likom Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici
KOSOVSKA MITROVICA - Na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici jutros su osvanuli grafiti sa likom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na dan kada se navršava tri meseca od njegovog ubistva.
Istragu o ubistvu vodi kosovsko Specijalno tužilaštvo, a do danas nije poznato da li istraga ima bilo kakav rezultat. Policija je svojevremeno uhapsila dvojicu kosovskih policajaca Srba, koji su bili na mestu ubistva nakon što se... »

Grafiti sa likom Ivanovića tri meseca od ubistva

Dnevnik pre 4 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Na pojedinim zgradama u Kosovskoj Mitrovici jutros su osvanuli grafiti sa likom ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, na dan kada se navršava tri meseca od njegovog ubistva.
Istragu o ubistvu vodi kosovsko Specijalno tužilaštvo, a do danas nije poznato da li istraga ima bilo kakav rezultat. Policija je svojevremeno uhapsila dvojicu kosovskih policajaca Srba, koji su bili na mestu ubistva nakon što se... »

Građanska inicijativa SDP: Tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića, istraga bez rezultata

Beta pre 4 dana
Gradjanska incijativa SDP podsetila je danas da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera Olivera Ivanovića, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate. Oni su saopštili da svakodnevno pitaju nadležne "ko je ubio Olivera Ivanovića, ali da odgovora nema, i da nema ni osumnjičenih,... »

Tri meseca od ubistva Ivanovića, grafiti u Mitrovici

Danas pre 4 dana
Prošlo je tri meseca od ubistva lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića.
U Kosovskoj Mitrovici su na nekim zgradama osvanuli grafiti sa likom Ivanovića, kao neka vrsta opomene tužilaštvu koje još nema osumnjičenog za njegovo ubistvo, prenosi B92. Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta svoje... »

Supruga Olivera Ivanovića fotografijom ponovo rastužila sve na Tviteru: Sa sinom obeležila tri meseca od njegovog ubistva (foto)

Telegraf pre 4 dana
Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred sedišta svoje stranke. Na njega su, s leđa, pucali nepoznati napadači
Tri meseca nakon ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, njegova supruga Milena potresnom fotografijom na Tviteru potsetila je koliko vremena je prošlo. Na fotografiji, mali Bogdan zamišljen sedi na očevom... »
©2018 Netmark d.o.o.