Повезане вести

Докле ће се звездама гледати кроз прсте, погледајте ове кораке Џејмса Хардена!

Докле ће се звездама гледати кроз прсте, погледајте ове кораке Џејмса Хардена!

Спортске.нет 16.04.2018
Било је и више него очигледно, али сви су ћутали јер је у питању Џејмс Харден. Америчке судије неретко гледају кроз прсте звездама НБА лиге. Некада је то и више него очигледно, али се све то врло брзо заборави. Тако је било и у… »
Хјустон бољи од Минесоте, Бјелица без поена

Хјустон бољи од Минесоте, Бјелица без поена

Вести онлине 16.04.2018
Кошаркаши Хјустона победили су Минесоту Немање Бјелице 104:101 у првом мечу четвртфиналне серије плеј-офа НБА лиге Западне конференције. Најбољи тим регуларног дела намучио се са "вуковима" у мечу који је обележио Џејмс Харден… »
Леброн не паничи: Губио сам и у финалу 3:1...

Леброн не паничи: Губио сам и у финалу 3:1...

Н1 Инфо 16.04.2018
Кошаркаши Кливленд Кавалирса изгубили су у првој утакмици прве рунде плеј-офа на свом терену од Индијана Пејсерса са 98:80, али лоша игра тима из Охаја не брине прву звезду екипе Леброна Џејмса. Леброн је остварио трипл-дабл од… »
НБА, плеј оф: Бјелица без поена у поразу од Хјустона

НБА, плеј оф: Бјелица без поена у поразу од Хјустона

Хот спорт 16.04.2018
Коначно смо дочекали да видимо неког српског представника у плеј-офу, после наступа Бобана Марјановића дресу Сан Антонио Спарса од пре две сезоне, али… Минесота Тимбервулвси поражени су од Хјустон Рокетса 104:101 у првом мечу… »
Леброн први пут икад почео са 0:1: "Памтите 2016?"

Леброн први пут икад почео са 0:1: "Памтите 2016?"

Мондо 16.04.2018
"Последњи сам кога би требало да питате за то", каже "Тхе Кинг" после пораза од Индијане, Плеј-оф је у Кливленду почео изненађењем. Индијана је на гостовању победила Кавсе и нанела Леброну Џејмсу први пораз у каријери у првој… »

Вести дана »