Povezane vesti

Incident u emisiji uživo: Zorica krenula na Lunu, Anabela vikala "Ulazim unutra sa policijom!"

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Luna Đogani sinoć je zajedno sa manekenom Tomom Panićem bila nominovana za izbacivanje iz "Zadruge", a glasovi gledalaca odlučili su da Toma napusti rijaliti. Tokom trajanja emisije uživo, odmah nakon što je Ognjen Amidžić saopštio rezultate, došlo je do velike svađe. Luni je sinoć pripalo 59%... »

OPŠTI HAOS Zorica krenula na Lunu, Sloba burno reagovao! (VIDEO)

Svet ponedeljak, 16. april 2018.
Prava drama nastala je noćas u “Zadruzi” nakon što su saopšteni glasovi publike. Naime, Luna je osvojila 59 odsto glasova, a Toma 41, te je morao da napusti rijaliti. Nakon što je Toma izašao iz Bele kuće, nastala je prava drama, jer su ukućani počeli da prozivaju Lunu zbog malog broja glasova.... »

Zadruga: Zorica krenula na Lunu, Sloba udario ruku, Anabela pratila dramu uživo! (VIDEO)

Svet plus ponedeljak, 16. april 2018.
Zorica krenula na Lunu, Sloba udario ruku, Anabela pratila dramu uživo iz studija rijalitija "Zadruga"!
Pošto što su saopšteni glasovi publike, izbila je velika svađa u rijalitiju "Zadruga". Naime, Tomislav Panić je osvojio 41 posto, dok je Luna Đogani imala 59 posto glasova gledalaca. Maneken se pozdravio sa svojim cimerima i... »

Bilo je baš tesno! Ovaj takmičar je sa 41 odsto glasova napustio Zadrugu (foto) (video)

Press ponedeljak, 16. april 2018.
Nominovani takmičari bili su Luna Đogani i Toma Panić
U rijalitiju " Zadruga" održano je još jedno izbacivanje. Nominovani za ispadanje bili su Luna i Toma, a njih dvoje prvo su se takmičili u igri sa lopticama. Budući da je bilo nerešeno u igrici, 3 prema 3, nije bilo dupliranje glasova, tako da su odlučivali samo... »

(Video) Zorica krenula na Lunu, obezbeđenje uletelo: Sloba potpuno pobesneo, Anabela pretila da će upasti s policijom u rijaliti!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Prava drama nastala je pošto je Toma napustio rijaliti, a sve je izazvalo to što je Luna osvojila samo 59 odsto glasova, pa su ukućani počeli da prozivaju Lunu zbog malog broja glasova. Zorica je čak krenula na Lunu, pa je obezbeđenje odmah uletelo u dvorište da spreči eventualni sukob. Iako... »
©2018 Netmark d.o.o.