„Reno“ izleteo u Somborskoj, vozač teško povređen

„Reno“ izleteo u Somborskoj, vozač teško povređen

Jugmedia ponedeljak, 16. april 2018.
Nišlija star 34 godine teško je povredjen noćas oko ponoći pošto je automobil kojim je upravljao izleteo sa Somborske ulice i prevrnuo se prilikom udaranja u stubove pored kolovoza. Prema rečima lekara Hitne pomoći, muškarac je zadobio teške povrede glave i noge U Policijskoj upravi u Nišu kažu da... »

Nesreća u Nišu: Prevrnuo se autombil, vozač teško povređen

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
U Policijskoj upravi u Nišu kazali su za Betu da je policija obavila uviđaj po ovlašćenju tužioca ali da još nije poznato zbog čega je vozač "renoa" izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo sa kolovoza
Nišlija star 34 godine teško je povređen oko ponoći pošto je automobil kojim je upravljao izleteo sa Somborske ulice i prevrnuo prilikom udaranja u stubove pored kolovoza. Prema rečima lekara Hitne pomoći, on je zadobio teške... »

Nišlija teško povređen prilikom prevrtanja automobila

OK radio ponedeljak, 16. april 2018.
Niš -- Nišlija star 34 godine teško je povređen oko ponoći pošto je automobil kojim je upravljao izleteo sa kolovoza u Somborskoj ulici i prevrnuo se.
Prema rečima lekara Hitne pomoći, on je zadobio teške povrede glave i noge. U Policijskoj upravi u Nišu kazali su za Betu da je policija obavila uviđaj po ovlašćenju tužioca, ali da još nije poznato zbog čega je vozač "renoa"... »

Nišlija teško povredjen prilikom izletanja “renoa” u Somborskoj ulici

Niške vesti ponedeljak, 16. april 2018.
Vozilo se prilikom udaranja i prevrnulo i teško je oštećeno, tako da su na mesto udesa izašli i vatrogasci, ali je ekipa Hitne pomoći uspela sama da izvuče mladića iz automobila. U Policijskoj upravi u Nišu rekli su da je policija obavila uvidjaj po ovlašćenju tužioca ali da još nije poznato zbog... »
©2018 Netmark d.o.o.