Eksplozija u dvorištu zadarske politike

Eksplozija u dvorištu zadarske politike

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Eksplozija u dvorištu zadarske politike
U dvorištu zadarske policije eksplodirala je nepoznata naprava.
U trenutku eksplozije u blizini zgrade nije bilo dežurnih policajaca, pa nema povređenih osoba, saopštili su iz zadarske policije. Iz policije navode da se eksplozija dogodila u 2.30 časova te da su na zgradi popucala stakla. "Na... »

Eksplozija u dvorištu zadarske policije

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
U dvorištu zadarske policije eksplodirala je nepoznata naprava, a u trenutku eksplozije u blizini zgrade nije bilo dežurnih policajaca, pa nema povređenih osoba, saopštili su iz zadarske policije.
Iz policije navode da se eksplozija dogodila u 2.30 časova te da su na zgradi popucala stakla. "Na mestu eksplozije sprovodi se uviđaj kako bi bile utvrđene okolnosti ovog događaja, a u okviru kriminalističkog istraživanja tokom... »

Tresli se zidovi: Velika eksplozija u Zadru

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane. Oko 2.30 začula se jaka detonacija od koje su se tresli zidovi.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Zadarska policija je saopštila da se dogodila eksplozija nepoznate eksplozivne naprave u krugu zadarske policije u Ulici Bana Josipa Jelačića na Voštarnici, prenosi "Jutarnji list."... »

Eksplozija u zadru: Tresli se zidovi od detonacije kod policijske stanice

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Lokalni portal Zadarski.hr preneo je, pozivajući se na svoja saznanja, da je došlo do eksplozije nepoznate naprave u krugu zadarske policije u Ulici Bana Josipa Jelačića na Voštarnici
Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane na predelu Voštarnice i susednih četvrt, gde se nešto oko dva i po sata iza ponoći čula snažna detonacija od koje su se tresli zidovi. Lokalni portal Zadarski.hr preneo je, pozivajući... »

Bačena eksplozivna naprava na zgradu policije, građane probudila snažna detonacija

BK TV ponedeljak, 16. april 2018.
Istraga je u toku! Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane na predelu Voštarnice i susednih četvrt, gde se nešto oko dva i po sata iza ponoći čula snažna detonija od koje su se tresli zidovi. Lokalni portal Zadarski.hr preneo je, pozivajući se na svoja saznanja, da je došlo do eksplozije... »

Drama u zadru: Eksplozivna naprava bačena na policijsku stanicu!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
ZAGREB - Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane u četvrti Voštarnica i susednim naseljima.
Oko 2.30 posle ponoći čula snažna detonacija od koje su se zatresli zidovi. Zasad nepoznata eksplozivna naprava eksplodirala je u krugu zadarske policije . U tom trenutku u blizini ograde nije bilo dežurnih policajaca, pa nije... »
©2018 Netmark d.o.o.