Eksplozija u dvorištu zadarske politike

Eksplozija u dvorištu zadarske politike

B92 pre 9 dana
B92: Eksplozija u dvorištu zadarske politike
U dvorištu zadarske policije eksplodirala je nepoznata naprava.
U trenutku eksplozije u blizini zgrade nije bilo dežurnih policajaca, pa nema povređenih osoba, saopštili su iz zadarske policije. Iz policije navode da se eksplozija dogodila u 2.30 časova te da su na zgradi popucala stakla. "Na... »

Eksplozija u dvorištu zadarske policije

N1 Info pre 9 dana
U dvorištu zadarske policije eksplodirala je nepoznata naprava, a u trenutku eksplozije u blizini zgrade nije bilo dežurnih policajaca, pa nema povređenih osoba, saopštili su iz zadarske policije.
Iz policije navode da se eksplozija dogodila u 2.30 časova te da su na zgradi popucala stakla. "Na mestu eksplozije sprovodi se uviđaj kako bi bile utvrđene okolnosti ovog događaja, a u okviru kriminalističkog istraživanja tokom... »

Tresli se zidovi: Velika eksplozija u Zadru

Mondo pre 9 dana
Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane. Oko 2.30 začula se jaka detonacija od koje su se tresli zidovi.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Zadarska policija je saopštila da se dogodila eksplozija nepoznate eksplozivne naprave u krugu zadarske policije u Ulici Bana Josipa Jelačića na Voštarnici, prenosi "Jutarnji list."... »

Eksplozija u zadru: Tresli se zidovi od detonacije kod policijske stanice

Večernje novosti pre 9 dana
Lokalni portal Zadarski.hr preneo je, pozivajući se na svoja saznanja, da je došlo do eksplozije nepoznate naprave u krugu zadarske policije u Ulici Bana Josipa Jelačića na Voštarnici
Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane na predelu Voštarnice i susednih četvrt, gde se nešto oko dva i po sata iza ponoći čula snažna detonacija od koje su se tresli zidovi. Lokalni portal Zadarski.hr preneo je, pozivajući... »

Bačena eksplozivna naprava na zgradu policije, građane probudila snažna detonacija

BK TV pre 9 dana
Istraga je u toku! Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane na predelu Voštarnice i susednih četvrt, gde se nešto oko dva i po sata iza ponoći čula snažna detonija od koje su se tresli zidovi. Lokalni portal Zadarski.hr preneo je, pozivajući se na svoja saznanja, da je došlo do eksplozije... »

Drama u zadru: Eksplozivna naprava bačena na policijsku stanicu!

Kurir pre 9 dana
ZAGREB - Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane u četvrti Voštarnica i susednim naseljima.
Oko 2.30 posle ponoći čula snažna detonacija od koje su se zatresli zidovi. Zasad nepoznata eksplozivna naprava eksplodirala je u krugu zadarske policije . U tom trenutku u blizini ograde nije bilo dežurnih policajaca, pa nije... »
©2018 Netmark d.o.o.