Pronađena tela muškarca i žene u kući u Kuli

Pronađena tela muškarca i žene u kući u Kuli

Politika pre 7 dana
Sombor - U porodičnoj kući u Kuli rano jutros su pronađena dva beživotna tela, muškarca i žene, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi Sombor. Pronađena su noćas, između ponoći i jedan sat ujutru, beživotna tela 61. godišnjeg muškarca i žene stare 50 godina. Policija je obavila uviđaj i radi na... »

Stravičan zločin u Kuli: Pucao ženi u glavu, pa izvršio samoubistvo?

Dnevnik pre 9 dana
U Kuli, varošici u srcu Bačke, u Ulici Veljka Vlahovića 31, u noći između nedelje i ponedeljka pronađena su beživotna tela muškarca i žene.
Nezvanično, navodno je u pitanju ubistvo i samoubistvo, koje se dogodilo tokom noći. Tela Rade Đ. (50) s ranom u glavi i Blagoja B. (61) s ranom u grudima, pronašla je policija nakon dojave, a pored njihovih tela pronađen je... »

Užas kod Sombora: Pucao ženi u glavu, pa se ubio

Večernje novosti pre 9 dana
U Ulici Veljka Vlahovića u Kuli kod Sombora, rano jutros u porodičnoj kući pronađena su dva tela, muškarca i žene
U porodičnoj kući Blagoja Bratića u Kuli, u Ulici Veljka Vlahovića 31, pola sata iza ponoći policija je pronašla dva beživotna tela. Istraga koja je u toku pokazaće kada se ubistvo dogodilo. Blagoje je najverovatnije pištoljem... »

Pronađena dva tela u Kuli: Mediji: Ubistvo i samoubistvo

B92 pre 9 dana
B92: Pronađena dva tela u Kuli: Mediji: Ubistvo i samoubistvo
U porodičnoj kući u Kuli pronađena su dva beživotna tela, muškarca i žene, kažu Tanjugu u Policijskoj upravi Sombor.
Tela su pronađena između ponoći i jedan sat ujutru, a reč je o telima 61-godišnjeg muškarca i žene stare 50 godina. Policija je obavila uviđaj i radi na rasvetljavanju tog slučaja. Mediji su preneli da se tragedija dogodila u... »

Užas u Kuli: Pucao ženi u glavu, pa se ubio

Blic pre 9 dana
U Ulici Veljka Vlahovića u Kuli, rano jutros u porodičnoj kući pronađena su dva tela, muškarca i žene, javlja Pink. Kako se saznaje, navodno je u pitanju ubistvo i samoubistvo, koje se dogodilo tokom noći. Policija je pronašla tela Rade Đ. (50) sa ranom u glavi i Blagoja B. (61) sa ranom u grudima,... »

Pronađena dva beživotna tela u Kuli

RTS pre 9 dana
RTS: Pronađena dva beživotna tela u Kuli
U porodičnoj kući u Kuli pronađena su beživotna tela muškarca i žene, rečeno je "Tanjugu" u Policijskoj upravi Sombor.
Između ponoći i jedan sat ujutru pronađena su beživotna tela 61-godišnjeg muškarca i 50-godišnje žene. Policija je obavila uviđaj i radi na rasvetljavanju tog slučaja. Mediji su preneli da se tragedija dogodila u Ulici Veljka... »

Ubistvo i samoubistvo u Kuli

Radio 021 pre 9 dana
Tela Rade Đ. (50) sa ranom u glavi i Blagoja B. (61) sa ranom u grudima, pronađena su jutros u Ulici Veljka Vlahovića u Kuli.
Pored tela Blagoja pronađen je pištolj. Kako se saznaje, navodno je u pitanju ubistvo i samoubistvo, koje se dogodilo tokom noći. Tela su poslata na obdukciju. Istraga je u toku. Autor: Blic,... »

Užas kod Sombora: U kući dvoje mrtvih

Mondo pre 9 dana
U Ulici Veljka Vlahovića u Kuli kod Sombora, rano jutros u porodičnoj kući pronađena su dva tela, muškarca i žene.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Navodno je u pitanju ubistvo i samoubistvo, koje se dogodilo tokom noći, prenosi "Kurir." Policija je pronašla telo žene (50) sa ranom u glavi i muškarca (61) sa ranom u grudima, a pored tela je... »

Horor u Kuli: Pucao ženi u glavu, pa presudio sebi!

Kurir pre 9 dana
U Ulici Veljka Vlahovića u Kuli kod Sombora, rano jutros u porodičnoj kući pronađena su dva tela, muškarca i žene. Kako se saznaje, navodno je u pitanju ubistvo i samoubistvo, koje se dogodilo tokom noći. Policija je pronašla tela Rade Đ. (50) sa ranom u glavi i Blagoja B. (61) sa ranom u grudima,... »

Tragedija u Kuli: Pronađena tela muškarca i žene

Vesti online pre 9 dana
U Ulici Veljka Vlahovića u Kuli kod Sombora, rano jutros u porodičnoj kući pronađena su dva tela, muškarca i žene.
Kako saznaje "Kurir", navodno je u pitanju ubistvo i samoubistvo, koje se dogodilo tokom noći. Policija je pronašla tela Rade Đ. (50) sa ranom u glavi i Blagoja B. (61) sa ranom u grudima, a pored tela Blagoja pronađen je... »
©2018 Netmark d.o.o.