Eksplozija u dvorištu funkcionera SDA u Tutinu

Eksplozija u dvorištu funkcionera SDA u Tutinu

Politika ponedeljak, 16. april 2018.
Tutin - Nepoznate osobe bacile su noćas eksplozivnu napravu u dvorište predsednika Predsedništva SDA Sanžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota, a povređenih nije bilo. U novopazarskoj policiji Tanjugu je rečeno da je u eksploziji naneta manja materijalna šteta na zgradi i automobilu... »

Bomba u dvorištu lidera SDA SANDžAKA

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Eksplozivna naprava jake razorne moći aktivirana je u ponedeljak ujutru, oko tri sata posle ponoći, u dvorištu Saliha Hota, predsednika Predsedništva SDA Sandžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin
EKSPLOZIVNA naprava jake razorne moći aktivirana je u ponedeljak ujutru, oko tri sata posle ponoći, u dvorištu Saliha Hota, predsednika Predsedništva SDA Sandžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin. Povređenih nije bilo, a... »

Eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine Tutin

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Nepoznate osobe bacile su, u toku noći, eksplozivnu napravu u dvorište kuće predsednika Predsedništva Stranke demokratske akcije Sandžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota, a u eksploziji nije bilo povređenih.
Prema izjavama komšija, u eksploziji koja je ođeknula jutros oko tri sata naneta je manja šteta na automobilu koji je bio parkiran u dvorištu. Dopisnik Bete je u dvorištu video krater od eksplozije i polomljena stakla na... »

Tutin: Bačena eksplozivna naprava u dvorište funkcionera SDA (video)

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
U dvorištu kuće visokog funkcionera Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Saliha Hota u noći između nedelje i ponedeljka eksplodirala je naprava koja je načinila manju štetu na parkiranom automobilu i zgradi, dok povređenih nije bilo. Hot nije želeo da komentariše ovaj događaj koji je uznemirio... »

Eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine Tutin

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Nepoznate osobe bacile su, u toku noći, eksplozivnu napravu u dvorište kuće predsednika Predsedništva Stranke demokratske akcije Sandžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota, a u eksploziji nije bilo povređenih.
Prema izjavama komšija, u eksploziji koja je odjeknula jutros oko tri sata naneta je manja šteta na automobilu koji je bio parkiran u dvorištu. Dopisnik Bete je u dvorištu video krater od eksplozije i polomljena stakla na... »

Tutin: Eksplozija u dvorištu funkcionera SDA i opštine

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Tutin: Eksplozija u dvorištu funkcionera SDA i opštine
TUTIN - Nepoznate osobe bacile su noćas eksplozivnu napravu u dvorište predsednika Predsedništva SDA Sanžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota, a povređenih nije bilo.
U novopazarskoj policiji Tanjugu je rečeno da je u eksploziji naneta manja materijalna šteta na zgradi i automobilu koji je bio parkiran u dvorištu. Stranka demokratske akcije Sandžaka osudila je aktiviranje eksplozivne naprave u... »

Eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine Tutin

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine Tutin
Nepoznate osobe bacile su noćas eksplozivnu napravu u dvorište predsednika Predsedništva SDA Sandžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota, a povređenih nije bilo.
U novopazarskoj policiji Tanjugu je rečeno da je u eksploziji naneta manja materijalna šteta na zgradi i automobilu koji je bio parkiran u dvorištu. Stranka demokratske akcije Sandžaka osudila je, kako se ocenjuje, teroristički... »

Napad na kuću pomoćnika predsednika opštine Tutin

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Stranka demokratske akcije Sandžaka saopštila je da je u noći između nedelje i ponedeljka u dvorištu ispred ulaza u porodičnu kuću vršioca dužnosti predsednika te stranke Saliha Hota u Tutinu aktivirana eksplozivna naprava velike razorne moći.
Smatramo da napad na Hota predstavlja rezultat tolerantnog odnosa državnih organa prema napadima na legitimne predstavnike Bošnjaka, navodi se u saopštenju SDA Sandžaka. Ta stranka insistira da se zločini nad Bošnjacima Sandžaka... »

Tutin: Bačena bomba na kuću funkcionera /video

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
Nepoznate osobe bacile su, u toku noći, eksplozivnu napravu u dvorište kuće predsednika Predsedništva Stranke demokratske akcije Sandžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović U eksploziji nije bilo povređenih. Prema izjavama komšija, u eksploziji koja je odjeknula jutros oko tri sata naneta je manja šteta na automobilu koji je bio parkiran u dvorištu. Novi Pazar:... »

VIDEO: Bačena bomba u dvorište funkcionera SDA u Tutinu

Radio 021 ponedeljak, 16. april 2018.
Nepoznate osobe bacile su sinoć eksplozivnu napravu u dvorište predsednika Predsedništva SDA Sanžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota, a povređenih nije bilo.
U novopazarskoj policiji Tanjugu je rečeno da je u eksploziji naneta manja materijalna šteta na zgradi i automobilu koji je bio parkiran u dvorištu. Autor:... »

Eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine Tutin

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine Tutin
Novi Pazar -- Nepoznate osobe bacile su u toku noći bomu u dvorište kuće predsednika Predsedništva SDA Sanžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota.
U eksploziji nije bilo povređenih. Prema izjavama komšija, u eksploziji koja je ođeknula jutros oko tri sata naneta je manja šteta na automobilu koji je bio parkiran u dvorištu. Dopisnik Bete je u dvorištu video krater od... »

Drama u tutinu: Odjeknula eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine, komšije u šoku!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Nepoznate osobe bacile su, u toku noći, eksplozivnu napravu u dvorište kuće predsednika Predsedništva Stranke demokratske akcije Sandžaka i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota, a u eksploziji nije bilo povređenih. Prema izjavama komšija, u eksploziji koja je odjeknula jutros oko tri... »

Eksplozija u dvorištu pomoćnika predsednika opštine Tutin

Radio sto plus ponedeljak, 16. april 2018.
Tokom protekle noći u dvorište predsednika Predsedništva Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) i pomoćnika predsednika opštine Tutin Saliha Hota bačena je eksplozivna naprava u kojoj nije bilo povređenih. Prema izjavama komšija, u eksploziji koja je odjeknula jutros oko tri sata naneta je manja... »
©2018 Netmark d.o.o.