Povezane vesti

Dok je Milo slavio pobedu, svi su gledali u predsednika Crne Gore čiji je izraz lica pokrenuo lavinu komentara (VIDEO)

Telegraf ponedeljak, 16. april 2018.
Sve u svemu, svi su se složili da ih je ova reakcija bivšeg predsednika Crne Gore slatko nasmejala
Nakon što je Milo Đukanović odneo ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, na društvenim mrežama se pojavio urnebesan snimak. Đukanović ponovo na čelu CG: Poreklo vodi iz porodice sa "vladarskom tradicijom", ovako... »

Đukanović ponovo na čelu CG: Poreklo vodi iz porodice sa "vladarskom tradicijom", ovako o njemu pišu zapadni mediji (foto) (video)

Telegraf ponedeljak, 16. april 2018.
I na ove izbore je izašao samo kao lider DPS, mada analitičari smatraju da je "vlast uvek tamo gde je on"
Milo Ðukanović je pobedom na predsedničkim izborima u Crnoj Gori obezbedio sebi još pet godina vlasti, što će ga definitivno svrstati u red lidera sa najdužim stažom na najvišim državnim funkcijama. Njegova pobeda na ovim... »

(Video) Vujanovićeva faca za medalju: Pogledajte snimak sa proslave Milove pobede o kom priča region!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Na društvenim mrežama pojavio se urnebesni snimak proslave pobede Mila Đukanovića.
Naime posle pobede Mila Đukanovića na predsdedničkim izborima pojavio se na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov video snimak na kojem je pobedila faca odlazećeg predsednika Filipa Vujanovića. Šta se desilo da se njegova... »

Vujanović saznao da više nije predsednik CG: Ovakav izraz lica niste nigde videli (video)

Pravda ponedeljak, 16. april 2018.
Odlazeći predsednik Crne Gore Filip Vujanović pojavio se na proslavi „pobede“ Mila Đukanovića na predsedničkim izborima.
Vujanović se nalazio tik iza Đukanovića, a na društvenim mrežama postao je hit trenutak kada je, smatraju mnogi, shvatio da više nije predsednik Crne Gore. Pogledajte Vujanovićevu reakciju i obavezno pojačajte ton: Kakav udarac... »

Đukanović: Političar ili vladar

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Njegova pobeda na ovim izborima ni za koga nije iznenađenje, a veliki broj građana Crne Gore smatra ga najvećim Crnogorcem posle Kralja Nikole.
Milo Đukanović je pobedom na današnjim predsedničkim izborima u Crnoj Gori obezbedio sebi još pet godina vlasti, što će ga definitivno svrstati u red lidera sa najdužim stažom na najvišim državnim funkcijama. Njegova pobeda na... »
©2018 Netmark d.o.o.