Beograd u fokusu svetskih obaveštajaca

Beograd u fokusu svetskih obaveštajaca

Politika ponedeljak, 16. april 2018.
Jučerašnji gost predsednika Aleksandra Vučića direktor Spoljne obaveštajne službe RF Sergej Nariškin jedan je od najpoverljivijih ljudi predsednika Vladimira Putina
Bezbednosna situacija na Balkanu, ali i u Evropi i svetu, bile su teme razgovora koji su juče vodili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergej Nariškin. Kako je... »

Vučić i Nariškin o bezbednosnoj situaciji na Balkanu i u svetu

Politika ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta. Dvojica sagovornika dogovorili su nastavak saradnje i... »

Prvi obaveštajac Rusije kod Vučića: Evo o čemu su razgovarali (foto)

Telegraf ponedeljak, 16. april 2018.
Sergej Nariškin direktno odgovara predsedniku Rusije Vladimiru Putinu
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije Sergejom Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta. Vučić... »

Aleksandar Vučić sa prvim čovekom ruskih obaveštajaca

Glas Amerike ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije, Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evropi i svetu. Kako se navodi u kratkom saopštenju pres službe predsednika... »

Prvi obaveštajac Rusije u Beogradu, venac za Milicu Rakić, trogodišnju žrtvu NATO bombardovanja

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Prvi obaveštajac Rusije u Beogradu, venac za Milicu Rakić, trogodišnju žrtvu NATO bombardovanja
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Nariškinom.
Predsednik Srbije razgovarao je sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergejom Nariškinom o međudržavnim pitanjima i o aktuelnim međunarodnim problemima. Vučić i Nariškin su naglasili potrebu poštovanja normi... »

Gojković i Nariškin: Izuzetna međuparlamentarna saradnja

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD: Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sastala se danas sa direktorom Spoljne obaveštajne službe Rusije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarala o bezbednosnoj situaciji u regionu i šire.
Sagovornici su kao posebno važnu ocenili međuparlamentarnu saradnju, kako na bilateralnom, tako i multilateralnom nivu, a saglasni su da je saradnja u toj oblasti izutetno dobra i na najvišem nivou. Temelji te saradnje... »

Vučić će se sastati s direktorom ruske obaveštajne službe

Press ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Nariškinom.
Foto:B92.net Kako je najavila predsednikova Služba za saradnju s medijima, nakon sastanka u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, biće prosledjeno saopštenje. Izvor:... »

Vučić i Nariškin o bezbednosnoj situaciji

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Vučić i Nariškin o bezbednosnoj situaciji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evropi i svetu.
Dvojica sagovornika dogovorili su se o nastavku saradnje i aktivnosti u obaveštajnom i bezbednosnom sektoru, saopštila je Pres-služba predsednika. Sastanku je prisustvovao i direktor Bezbednosno-informativne agencije Bratislav... »

Vučić razgovarao sa šefom ruske spoljne obaveštajne službe

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Vučić razgovarao sa šefom ruske spoljne obaveštajne službe
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Rusije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom.
Oni su razgovarali o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta. Dvojica sagovornika dogovorili su nastavak saradnje i aktivnosti u obaveštajnom i bezbednosnom sektoru, saopšteno je iz pres-slube predsednika Srbije.... »

Vučič razgovarao sa šefom ruske spoljne obaveštajne službe Nariškinom

Beta ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Rusije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta. Dvojica sagovornika dogovorili su nastavak saradnje i aktivnosti u... »

Vučić razgovarao sa Nariškinom o bezbednosti

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Spoljne obaveštajne službe Rusije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta.
Dvojica sagovornika dogovorila su nastavak saradnje i aktivnosti u obaveštajnom i bezbednosnom sektoru. Sastanku je prisustvovao i direktor BIA Bratisav Gašić, navodi se u saopštenju službe za saradnju sa medijima predsednika... »

Vučić i Nariškin razgovarali o bezednosnoj situaciji

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta.
Dvojica sagovornika dogovorili su nastavak saradnje i aktivnosti u obaveštajnom i bezbednosnom sektoru, saopštila je Pres služba Pedsednika. Sastanku je prisustvovao i direktor Bezbednosno informativne agencije Bratisav Gašić. U... »

Vučić se sastao sa prvim čovekom ruske Spoljnoobaveštajne službe

Pravda ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergejom Nariškinom o međudržavnim pitanjima i o aktuelnim međunarodnim problemima.
Vučić i Nariškin su naglasili potrebu poštovanja normi međunarodnog prava prilikom razrešenja nastalih regionalnih konflikata. Istakli su i stav Rusije i Srbije da sve članice UN treba da poštuju povelju te organizacije, navodi... »

Vučić i Nariškin o bezbednosnoj situaciji

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana, Evrope i sveta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa direktorom Spoljne obaveštajne službe (SVR) Ruske Federacije Sergejem Jevgenjevičem Nariškinom, sa kojim je razgovarao o bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana,... »

Vučić sa Nariškinom o aktuelnim međunarodnim problemima

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergejom Nariškinom o međudržavnim pitanjima i o aktuelnim međunarodnim problemima.
Vučić i Nariškin su naglasili potrebu poštovanja normi međunarodnog prava prilikom razrešenja nastalih regionalnih konflikata. Istakli su i stav Rusije i Srbije da sve članice UN treba da poštuju povelju te organizacije, navodi... »

Vučić i šef ruskih obaveštajaca: Sve države članice da poštuju povelju UN

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin saglasili su se na sastanku u Beogradu da je potrebno poštovati norme međunarodnog prava prilikom razrešenja nastalih regionalnih konflikata. Vučić i Nariškin su naglasili stav Srbije i Rusije da sve... »

Prvi obaveštajac Rusije kod Vučića: Ovo su teme sastanka

Srbija danas ponedeljak, 16. april 2018.
Tokom razgovora bilo je reči o međudržavnim pitanjima
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije Sergejom Nariškinom. Tokom razgovora bilo je reči o međudržavnim pitanjima, kao i o aktuelnim međunarodnim problemima. Tanjug/​Dimitrije Goll Dve... »

Vučić sa prvim ruskim obaveštajcem

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije Sergejom Nariškinom.
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Tokom razgovora bilo je reči o međudržavnim pitanjima, kao i o aktuelnim međunarodnim problemima. Dve strane su naglasile potrebu poštovanja normi međunarodnog prava prilikom razrešenja nastalih... »

Vučić se sastao sa prvim obaveštajcem Rusije

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Spoljnoobaveštajne službe Ruske Federacije Sergejom Nariškinom.
Tokom razgovora bilo je reči o međudržavnim pitanjima, kao i o aktuelnim međunarodnim problemima. Dve strane su naglasile potrebu poštovanja normi međunarodnog prava prilikom razrešenja nastalih regionalnih konflikata i naglasili... »

Lideri EU produžili ekonomske sankcije Rusiji

RTV  pre 3 sata  još 2 povezane

Vučić u Kopnenoj zoni bezbednosti

Danas  pre 3 sata  još 2 povezane

EU: Otežan dijalog Beograda i Prištine

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Sukob policije i demonstranata u Budimpešti

Danas  pre 4 sata  još 2 povezane
©2018 Netmark d.o.o.