Brnabić otvorila Međunarodno studentsko takmičenje

Brnabić otvorila Međunarodno studentsko takmičenje

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Brnabić otvorila Međunarodno studentsko takmičenje
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić otvorila je danas 6. Belgrade Business International Case Cometition, studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja. Ona je istakla da je to takmičenje jedno od 12 vrhunskih takmičenja u svetu, te da je cilj da se uđe u top 5.
Više od 100 obećavajućih mladih umova iz zemalja širom sveta sa 20 visoko rangiranih biznis škola i univerziteta takmičiće se u velikoj konkurenciji i rešavaće čak tri poslovne studije slučaja, što je ovogodišnja novina. Prve dve... »

Brnabić: Obrazovanje je osnova za uspešno društvo

Politika ponedeljak, 16. april 2018.
Premijeraka Srbije Ana Brnabić izjavila da je obrazovanje na vrhu liste prioriteta Vlade Srbije jer je danas više nego ikada obrazovanje osnova za uspešno društvo. Ona je u Beogradu na otvaranju svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja kazala da država reformiše obrazovanje koje... »

Premijerka dala zadatak: Rešite "srpski kriptonit"

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Premijerka dala zadatak: Rešite "srpski kriptonit"
Beograd -- Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je obrazovanje na vrhu liste prioriteta Vlade Srbije jer je danas više nego ikada obrazovanje osnova za uspešno društvo.
Ona je u Beogradu na otvaranju svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja kazala da država reformiše obrazovanje koje treba da u budućnosti odgovara Srbiji koja se menja. "Suština je da mladi nauče kako da... »

Premijerka na otvaranju međunarodnog studentskog takmičenja

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Premijerka na otvaranju međunarodnog studentskog takmičenja
Svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja Business International Case Competition (BBICC) na kojem učestvuje 20 timova studenata iz celog sveta svečano je otvoreno na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu.
Otvarajući takmičenje predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poželela je dobrodošlicu takmičarima sa prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola i istakla da je BBICC jedno od 12 najprestižnijih međunarodnih takmičenja u... »

Otvaranje takmičenja BBICC 2018

Kamatica ponedeljak, 16. april 2018.
U ponedeljak, 16. aprila 2018. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu otvoreno je šesto po redu svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC), na kojem učestvuje 20 timova studenata prestižnih svetskih univerziteta i biznis škola.
Priliku da organizuje ovakvo takmičenje Fakultet organizacionih nauka je dobio na osnovu rezultata koje su studenti beogradskog univerziteta i članovi studentske menadžment konsalting organizacije Case Study Club ostvarili na... »

Brnabić otvorila svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studija slučaja na FON-u

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja Belgrade Business International Case Competition (BBIC C) na kojem učestvuje 20 timova studenata iz celog sveta danas je svečano otvoreno na Fakultetu organizacionih nauka (FON) u Beogradu. Otvarajući takmičenje predsednica Vlade Srbije Ana... »

Brnabić: Obrazovanje je osnova za uspešno društvo

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Premijeraka Srbije Ana Brnabić izjavila danas da je obrazovanje na vrhu liste prioriteta Vlade Srbije jer je danas više nego ikada obrazovanje osnova za uspešno društvo.
Ona je u Beogradu na otvaranju svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja kazala da država reformiše obrazovanje koje treba da u budućnosti odgovara Srbiji koja se menja. "Suština je da mladi nauče kako da... »

Premijerka Brnabić: Obrazovanje je osnova za uspešno društvo

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila danas da je obrazovanje na vrhu liste prioriteta Vlade Srbije jer je danas više nego ikada obrazovanje osnova za uspešno društvo. Ona je u Beogradu na otvaranju svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja kazala da država reformiše... »

Ana Brnabić: Suština je da mladi nauče kako da razmišljaju, a ne šta da misle

Nova ekonomija ponedeljak, 16. april 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je obrazovanje na vrhu liste prioriteta Vlade Srbije, jer je danas, više nego ikada, obrazovanje osnova za uspešno društvo. Ona je u Beogradu na otvaranju svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja k azala da država reformiše obrazovanje... »

Brnabić: Obrazovanje prioritet i osnova za razvoj Srbije

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Svetsko takmičenje u rešenju poslovne studije slučaja otvoreno je danas na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a ove godine u takmičenju učestvuje 20 studentskih timova.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je na otvaranju takmičenja poručila da je obrazovanje prioritet i osnova za razvoj Srbije. Suština je da obrazovanje podstakne studente da razmišljaju, objasnila je Brnabić i istakla da Vlada... »

Brnabić: Suština je da mladi nauče kako da razmišljaju

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je obrazovanje na vrhu liste prioriteta Vlade Srbije, jer je danas, više nego ikada, obrazovanje osnova za uspešno društvo.
Ona je u Beogradu na otvaranju svetskog takmičenja u rešavanju poslovne studije slučaja kazala da država reformiše obrazovanje koje treba da u budućnosti odgovara Srbiji koja se menja. "Suština je da mladi nauče kako da... »
©2018 Netmark d.o.o.