Lekarka svedočila o ubistvu Jelene Marjanović

Lekarka svedočila o ubistvu Jelene Marjanović

Politika pre 3 dana
Svedokinja je bila u kontaktu sa pevačicom preko SMS poruka tri minuta pre nego što je ubijena
Lekarka Milana Šišić iz Borče sa kojom je Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke pre nego što je 2. aprila 2016. godine ubijena na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, saslušana je juče kao svedok u Višem javnom tužilaštvu... »

Ubistvo pevačice Svedočila doktorka sa kojom je Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke

Večernje novosti pre 5 dana
Milana Š. iz Borče saslušana nakon naloga Višeg suda u Beogradu da se provere i poslednje sms poruke iz Jeleninog telefona, za koje je utvrđeno da ih je razmenila sa doktorkom svoje majke
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je u okviru dopune istrage protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016, svedočila doktorka Milana Š. iz Borče sa kojom je pevačica Jelena Marjanović... »

Slučaj ubistva Jelene Marjanović – saslušana doktorka, poslednja osoba sa kojom je komunicirala

RTS pre 5 dana
RTS: Slučaj ubistva Jelene Marjanović – saslušana doktorka, poslednja osoba sa kojom je komunicirala
U okviru dopune istrage protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu svedočila je doktorka Milana Š. iz Borče sa kojom je pevacica razmenila poslednje poruke pre nego što je ubijena.
Svedokinja je saslušana nakon naloga Višeg suda u Beogradu da se provere i poslednje SMS poruke iz Jeleninog telefona, za koje je utvrđeno da ih je razmenila sa doktorkom svoje majke, koja je u međuvremenu preminula. Po nalogu... »

Svedočila doktorka, još Marjanovićeva ćerka treba da svedoči

RTV pre 5 dana
RTV: Svedočila doktorka, još Marjanovićeva ćerka treba da svedoči
BEOGRAD - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je u okviru dopune istrage protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016, svedočila doktorka Milana Š. iz Borče sa kojom je pevačica Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke pre nego što je ubijena.
Ona je saslušana nakon naloga Višeg suda u Beogradu da se provere i poslednje sms poruke iz Jeleninog telefona, za koje je utvrđeno da ih je razmenila sa doktorkom svoje majke, koja je u međuvremenu preminula. Po nalogu suda,... »

Istraga protiv Marjanovića: Svedočila doktorka

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je u okviru dopune istrage protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene u aprilu 2016, svedočila doktorka Milana Š. iz Borče sa kojom je pevacica Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke pre nego što je ubijena.
Ona je saslušana nakon naloga Višeg suda u Beogradu da se provere i poslednje sms poruke iz Jeleninog telefona, za koje je utvrđeno da ih je razmenila sa doktorkom svoje majke, koja je u međuvremenu preminula. Po nalogu suda,... »

Saslušana doktorka kojoj je Jelena Marjanović poslala poslednju poruku, 3 minuta pre ubistva

Vesti online pre 5 dana
Doktorka Milana Šišić iz Borče sa kojom je pevačica Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke samo tri minuta pre nego što je ubijena, danas je saslušana u svojstvu svedoka u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje "Blic".
U zgradu Tužilaštva stigli su i advokati Veljko Delibašić, Stefan Jokić i Aleksandar Zarić. Naime, reč je o doktorki koja je vodila zdrastveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojnoj Zorici Krsmanović, majci brutalno ubijene... »

Njoj je Jelena poslala poslednji sms: Doktorka iz Borče saslušana u tužilaštvu! Otkrila o čemu je pričala sa pevačicom nekoliko minuta pre ubistva!

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - Milana Š. doktorka iz DZ Borča saslušana je danas u Višem tužilaštvu u nastavku istrage protiv Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović 2. aprila 2016. u Borči. Kako Kurir nezvanično saznaje, doktorka koja je navodno poslednja komunicirala sa... »

Ključni svedok: Saslušana doktorka kojoj je Jelena Marjanović poslala poslednju poruku u životu

Blic pre 5 dana
Doktorka Milana Šišić iz Borče sa kojom je pevačica Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke samo tri minuta pre nego što je ubijena, danas je saslušana u svojstvu svedoka u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje "Blic". U zgradu Tužilaštva stigli su i advokati Veljko Delibašić, Stefan... »

Novi svedok u slučaju ubistva pevačice: Jelena doktorki poslala poruku nekoliko minuta pre ubistva! Ono što danas bude rekla u tužilaštvu, moglo bi da reši monstruozni zločin?

Kurir pre 5 dana
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas bi iskaz trebalo da da i doktorka Milana Š. koja se poslednja dopisivala sa Jelenom Marjanović. "Sadržaj poruka odnosi se upravo na medicinske savete i zbog toga ona dosad nije saslušana u istrazi. Međutim, s obzirom na to da je Viši sud naložio da i ona... »
©2018 Netmark d.o.o.