Povezane vesti
Zvezdin kapiten Donald: Ovde sam postao bolji igrač
Mozzart sport 16.04.2018
„Navikao sam da protiv Partizana obaram rekorde“, dodao je visoki Holanđanin. U Zvezdu je stigao na leto 2015. godine, a debitovao je 16. avgusta 2015. godine u Surdulici, u utakmici koju je Zvezda dobila rezultatom 2:0. Od prvog dana bilo je jasno… »
Donald rekorder u Crvenoj zvezdi!
N1 Info 16.04.2018
Zahvaljujući nastupu koji je zabeležio u 157. večitom derbiju, Mičel Donald se upisao u Zvezdinu istoriju. U Zvezdu je stigao na leto 2015. godine, a debitovao je 16. avgusta 2015. godine u Surdulici, u utakmici koju je Zvezda dobila rezultatom 2:0… »
Pao rekord: Donald u istoriji Zvezde!
Hot sport 16.04.2018
Zahvaljujući nastupu koji je zabeležio u 157. večitom derbiju, Mičel Donald se upisao u Zvezdinu istoriju. U Zvezdu je stigao na leto 2015. godine, a debitovao je 16. avgusta 2015. godine u Surdulici, u utakmici koju je Zvezda dobila rezultatom 2:0… »
Rekorder Donald: Pamtim Arsenal, ali i Radnik, Partizan...
Sportski žurnal 16.04.2018
Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald, od večitog derbija stranac sa najviše utakmica u klubu iz LJutice Bogdana (105), izjavio je da je srećan zbog dostignuća, ali i da nije očekivao da će doći do njega kad je pre nepune tri godine stigao u Beograd… »
Rekorder Donald: Svi žele da ispišu istoriju
Mondo 16.04.2018
Holandski "vezista", stranac sa najviše nastupa u dresu Crvene zvezde, kaže da će uvek biti zahvalan klubu i navijačima za neke od najlepših trenutaka u karijeri. Ulaskom sa klupe u 81. minutu minulog "večitog" derbija, Mičel Donald postao je novi… »
Donald rekorder: U Zvezdi sam postao bolji fudbaler
Večernje novosti 16.04.2018
Nije mala stvar kada za sebe možete da kažete da ste stranac s najviše nastupa u klubu kao što je Crvena zvezda - rekao je igrač crveno-belih. Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je danas da je počastvovan i srećan što je postao stranac s… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 2 satajoš 1 povezana