Повезане вести

Звездин капитен Доналд: Овде сам постао бољи играч

Звездин капитен Доналд: Овде сам постао бољи играч

Моззарт спорт 16.04.2018
„Навикао сам да против Партизана обарам рекорде“, додао је високи Холанђанин. У Звезду је стигао на лето 2015. године, а дебитовао је 16. августа 2015. године у Сурдулици, у утакмици коју је Звезда добила резултатом 2:0. Од првог… »
Доналд рекордер у Црвеној звезди!

Доналд рекордер у Црвеној звезди!

Н1 Инфо 16.04.2018
Захваљујући наступу који је забележио у 157. вечитом дербију, Мичел Доналд се уписао у Звездину историју. У Звезду је стигао на лето 2015. године, а дебитовао је 16. августа 2015. године у Сурдулици, у утакмици коју је Звезда… »
Пао рекорд: Доналд у историји Звезде!

Пао рекорд: Доналд у историји Звезде!

Хот спорт 16.04.2018
Захваљујући наступу који је забележио у 157. вечитом дербију, Мичел Доналд се уписао у Звездину историју. У Звезду је стигао на лето 2015. године, а дебитовао је 16. августа 2015. године у Сурдулици, у утакмици коју је Звезда… »
Рекордер Доналд: Памтим Арсенал, али и Радник, Партизан...

Рекордер Доналд: Памтим Арсенал, али и Радник, Партизан...

Спортски журнал 16.04.2018
Капитен Црвене звезде Мичел Доналд, од вечитог дербија странац са највише утакмица у клубу из Љутице Богдана (105), изјавио је да је срећан због достигнућа, али и да није очекивао да ће доћи до њега кад је пре непуне три године… »
Рекордер Доналд: Сви желе да испишу историју

Рекордер Доналд: Сви желе да испишу историју

Мондо 16.04.2018
Холандски "везиста", странац са највише наступа у дресу Црвене звезде, каже да ће увек бити захвалан клубу и навијачима за неке од најлепших тренутака у каријери. Уласком са клупе у 81. минуту минулог "вечитог" дербија, Мичел… »
Доналд рекордер: У Звезди сам постао бољи фудбалер

Доналд рекордер: У Звезди сам постао бољи фудбалер

Вечерње новости 16.04.2018
Није мала ствар када за себе можете да кажете да сте странац с највише наступа у клубу као што је Црвена звезда - рекао је играч црвено-белих. Фудбалер Црвене звезде Мичел Доналд рекао је данас да је почаствован и срећан што је… »

Вести дана »