Povezane vesti
Zvezdin kapiten Donald: Ovde sam postao bolji igrač
Mozzart sport 16.04.2018
„Navikao sam da protiv Partizana obaram rekorde“, dodao je visoki Holanđanin. U Zvezdu je stigao na leto 2015. godine, a debitovao je 16. avgusta 2015. godine u Surdulici, u utakmici koju je Zvezda dobila rezultatom 2:0. Od prvog dana bilo je jasno da je… »
Donald rekorder u Crvenoj zvezdi!
N1 Info 16.04.2018
Zahvaljujući nastupu koji je zabeležio u 157. večitom derbiju, Mičel Donald se upisao u Zvezdinu istoriju. U Zvezdu je stigao na leto 2015. godine, a debitovao je 16. avgusta 2015. godine u Surdulici, u utakmici koju je Zvezda dobila rezultatom 2:0. Od… »
Pao rekord: Donald u istoriji Zvezde!
Hot sport 16.04.2018
Zahvaljujući nastupu koji je zabeležio u 157. večitom derbiju, Mičel Donald se upisao u Zvezdinu istoriju. U Zvezdu je stigao na leto 2015. godine, a debitovao je 16. avgusta 2015. godine u Surdulici, u utakmici koju je Zvezda dobila rezultatom 2:0. Od… »
Rekorder Donald: Pamtim Arsenal, ali i Radnik, Partizan...
Sportski žurnal 16.04.2018
Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald, od večitog derbija stranac sa najviše utakmica u klubu iz LJutice Bogdana (105), izjavio je da je srećan zbog dostignuća, ali i da nije očekivao da će doći do njega kad je pre nepune tri godine stigao u Beograd… »
Rekorder Donald: Svi žele da ispišu istoriju
Mondo 16.04.2018
Holandski "vezista", stranac sa najviše nastupa u dresu Crvene zvezde, kaže da će uvek biti zahvalan klubu i navijačima za neke od najlepših trenutaka u karijeri. Ulaskom sa klupe u 81. minutu minulog "večitog" derbija, Mičel Donald postao je novi… »
Donald rekorder: U Zvezdi sam postao bolji fudbaler
Večernje novosti 16.04.2018
Nije mala stvar kada za sebe možete da kažete da ste stranac s najviše nastupa u klubu kao što je Crvena zvezda - rekao je igrač crveno-belih. Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je danas da je počastvovan i srećan što je postao stranac s najviše… »
Vesti dana »
Završeno glasanje za lokalne izbore u Gazi, glasalo više od polovine birača
RTV pre 19 minutajoš 83 povezane
Orban najavio da će vratiti svoj poslanički mandat osvojen na izborima
Insajder pre 59 minutajoš 17 povezanih
Drama na nebu: Britanski avioni poleteli zbog dronova, zaustavili se na granici Ukrajine!
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih