Hapšenja zbog porodičnog nasilja u Vranju i Bujanovcu

Hapšenja zbog porodičnog nasilja u Vranju i Bujanovcu

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Pripadnici policije uhapsili su zbog nasilja u porodici u dva odvojena slučaja D.I. (26) iz okoline Vranja, koji se sumnjiči da je fizički napao brata i nevenčanu suprugu, kao i S.H. (29) iz okoline Bujanovca koji se sumnjiči da je oštrim predmetom nasrnuo na oca, saopštila je danas Policijska uprava u Vranju.
Zbog sumnje da je u svojoj porodičnoj kući u okolini Vranja D.I. fizički napao brata i nevenčanu suprugu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju određeno mu je zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz... »

Hapšenje u Vranju: Nasrnuo na nevenčanu suprugu i brata

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Policija u Vranju uhapsila je D. I. (26) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je u svojoj porodičnoj kući fizički napao brata i nevenčanu suprugu. Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D.... »

Nasilje u porodici: Pretukao brata i nevenčanu suprugu

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Dvojica muškaraca iz okoline Vranja i Bujanovca uhapšeni su zbog odvojenih slučajeva nasilja u porodici, saopstila je PU Vranje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. I. (26) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u... »

Vranje i Bujanovac: Uhapšeni zbog nasilja u porodici

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Vranje i Bujanovac: Uhapšeni zbog nasilja u porodici
Dvojica muškaraca iz okoline Vranja i Bujanovca uhapšeni su zbog odvojenih slučajeva nasilja u porodici, saopstila je PU Vranje.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su D. I. (26) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Osumnjičeni se tereti da je u svojoj porodičnoj kući... »

Uhapšeni zbog krađe

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su N. J. (31) iz Pirota, a protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više teških krađa i krađa, saopstila je PU Pirot.
Sumnja se da su oni u prethodna četiri meseca provalili u više kuća na području Pirota iz kojih su ukrali kazane za pečenje rakije, motorne testere i drugi alat, kao i da su iz Osnovne škole u selu Sukovo ukrali ogrevna drva.... »

Porodično nasilje u Bujanovcu: Oštrim predmetom napao oca u porodičnoj kući, pa uhapšen!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Bujanovačka policija uhapsila je S. H. (29) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je PU Vranje. Sumnja se da je S. H. u svojoj porodičnoj kući, nakon kraće rasprave, oštrim predmetom napao oca i naneo mu lake telesne povrede.... »

Opljačkali poljoprivrednu apoteku

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Krađa teška 3, 5 miliona dinara Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su I. P. (1976), M. S. (1983) i S. Ž. (1990) iz okoline Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.
Sumnja se da su oni, u noći između 31. marta i 1. aprila ove godine, provalili u poljoprivrednu apoteku jedne zemljoradničke zadruge u Simićevu, kod Žabara, iz koje su ukrali veću količinu semenskog kukuruza, suncokreta,... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.