Povezane vesti

Ministarka Mihajlović: Očekuje se još avio-kompanija na banjalučkom aerodromu, spremni smo da pomognemo

Tango Six ponedeljak, 16. april 2018.
Ministarka Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa v. d. direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem o planovima za razvoj tog aerodroma i podršci Vlade Srbije, stoji na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Tom prilikom Mihajlovićeva je naglasila da je za dalji... »

"Pored Er Srbije verujem da će biti i drugih"

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: "Pored Er Srbije verujem da će biti i drugih"
Beograd -- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj Aerodroma Banjaluka.
Mihajlovićeva je u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem rekla da je za dalji razvoj te vazdušne luke neophodno nastaviti s investicijama u njega. "Pored Er Srbije, koja već leti iz... »

Mihajlović: Podrška daljem razvoju Aerodroma Banjaluka

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj tog aerodroma.
Mihajlović je rekla da je za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka neophodno nastaviti s investicijama u njega. "Pored Er Srbije koja već leti iz Beograda za Banjaluku, verujem da će u narednom periodu biti i drugih kompanija koje će... »

Mihajlovićeva: Podrška daljem razvoju Aerodroma Banjaluka

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj tog aerodroma. Mihajlović je rekla da je za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka... »

Mihajlović: Spremni smo da pomognemo aerodrom u Banjaluci

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Ministarka Zorana Mihajlović izjavila je u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj tog aerodroma.
Mihajlović je rekla da je za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka neophodno nastaviti s investicijama u njega. "Pored Er Srbije koja već leti iz Beograda za Banjaluku, verujem da će u narednom periodu biti i drugih kompanija koje će... »

Mihajlović: Podrška daljem razvoju Aerodroma Banjaluka (VIDEO)

Beta ponedeljak, 16. april 2018.
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas u razgovoru s vršiocem dužnosti direktora Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem da je Srbija spremna da podrži dalji razvoj tog aerodroma. Mihajlović je rekla da je za dalji razvoj Aerodroma... »

Mihajlović: Ulagati u Aerodrom Banjaluka

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa v. d. direktorom Aerodroma Banjaluka Duškom Kovačevićem, o planovima za razvoj ovog aerodroma i podršci Vlade Srbije.
Mihajlović je naglasila da je za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka neophodno nastaviti sa investicijama u ovaj aerodrom, saopšteno je iz Ministarstva. “Pored „Er Srbije“ koja već leti iz Beograda za Banjaluku, verujem da će u... »

Mihajlovićeva: Podrška daljem razvoju Aerodroma Banjaluka

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Mihajlovićeva: Podrška daljem razvoju Aerodroma Banjaluka
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, razgovarala je danas sa v. d. direktorom Aerodroma Banjaluka, Duškom Kovačevićem, o planovima za razvoj ovog aerodroma i podršci Vlade Srbije.
Mihajlovićeva je naglasila da je za dalji razvoj Aerodroma Banjaluka neophodno nastaviti sa investicijama u ovaj aerodrom. "Pored "Er Srbije" koja već leti iz Beograda za Banjaluku, verujem da će u narednom periodu biti i drugih... »
©2018 Netmark d.o.o.