Povezane vesti

Da vidim da li će mi neko reći da sam ratni zločinac, pa da mu odmah razbijem njušku: Šešelj preti nasiljem u Skupštini

Da vidim da li će mi neko reći da sam ratni zločinac, pa da mu odmah razbijem njušku: Šešelj preti nasiljem u Skupštini

Telegraf 16.04.2018
Kako je rekao, odlučio je da održi konferenciju da bi "video da li će ga danas neko javno nazvati ratnim zločincem" Lider SRS Vojislav Šešelj došao je danas prvi put u Skupštini nakon što je u Hagu osuđen na 10 godina zatvora zbog zločina u… »
Šešelj trenirao: Niko ne sme da mi kaže da sam zločinac jer odmah njuška pukne ko od šale (video)

Šešelj trenirao: Niko ne sme da mi kaže da sam zločinac jer odmah njuška pukne ko od šale (video)

Srbija danas 16.04.2018
Poslanici bivšeg DOS-a koji su napadali lidera SRS, zbog presude iz Haga, danas se nisu ni pojavili u Skupštini. Lider radikala je danas na konferenciji za štampu izjavio da je u Skupštinu Srbije došao, pre svega, da bi "video da li će ga danas neko… »
Niko se nije usudio da me nazove `ratnim zločincem`

Niko se nije usudio da me nazove `ratnim zločincem`

Beta video 16.04.2018
BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelje u Skupštini Srbije kazao da je došao da održi konferenciju za novinare da bi ``video da li će ga danas neko javno nazvati `ratnim zločincem`, da mu odmah njušku razbije``.… »

Vesti dana »