Poverenica: Za tri dana dve žene ubijene, više povređeno

Poverenica: Za tri dana dve žene ubijene, više povređeno

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Poverenica: Za tri dana dve žene ubijene, više povređeno
BEOGRAD - Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković apelovala je danas na sve nadležne da u potpunosti primenjuju Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, kao i sve druge raspoložive mere, imajući u vidu da su samo u poslednja tri dana ubijene dve žene, a nekoliko fizički povređeno.
Poverenica je saopštila da se primenom Zakona i posebnih mera mora zaustaviti trend porast nasilja nad ženama. Poručila je i da partnersko i nasilje u porodici nije nečija lična stvar, već važno društveno i državno pitanje.... »

Poverenica: Mora se menjati patrijahalni stav da je žena vlasništvo muškarca

Radio 021 ponedeljak, 16. april 2018.
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković upozororila je da su u samo poslednja tri dana ubijene dve žene, kao i da ih je nekoliko fizički povređeno.
Apelujući na sve nadležne da u potpunosti primenjuju Zakon o sprečavanju nasilјa u porodici, kao i sve druge raspoložive mere zaštite kako bi se zaustavio trend porasta nasilјa nad ženama, poverenica ističe da partnersko i... »

Poverenica: Nasilje u porodici državno pitanje, mediji da poštuju Kodeks

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković upozorila je danas da su u samo poslednja tri dana ubijene dve žene, a nekoliko fizički povređeno i ocenila da pojedini mediji na nedopustiv načina izveštavaju o pevačici Nataši Bekvalac.
Apelujući na sve nadležne da u potpunosti primenjuju Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, kao i sve druge raspoložive mere zaštite kako bi se zaustavio trend porasta nasilja nad ženama, poverenica je istakla da partnersko i... »

Janković: Samo u protekla tri dana ubijene dve žene

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković ukazala je danas da su u samo protekla tri dana ubijene dve žene, a nekoliko fizički povređeno i apelovala da se u potpunosti primenjuje Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, saopštila je njena kancelarija.
Apelujući na sve nadležne da u potpunosti primenjuju Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, kao i sve druge raspoložive mere zaštite kako bi se zaustavio trend porasta nasilja nad ženama, poverenica ističe da partnersko i... »

Poverenica: Nedopustivo izveštavanje o nasilju nad Bekvalac

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković ukazala je da su u samo protekla tri dana ubijene dve žene, a nekoliko fizički povređeno i apelovala da se u potpunosti primenjuje Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, saopštila je njena kancelarija.
Apelujući na sve nadležne da u potpunosti primenjuju Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, kao i sve druge raspoložive mere zaštite kako bi se zaustavio trend porasta nasilja nad ženama, poverenica ističe da partnersko i... »

Poverenica: Zaustaviti trend porasta nasilja nad ženama

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
BEOGRAD: Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković apelovala je danas na sve nadležne da u potpunosti primenjuu Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, kao i sve druge raspoložive mere, imajući u vidu da su samo u poslednja tri dana ubijene dve žene, a nekoliko fizički povređeno.
Poverenica je saopštila da se primenom Zakona i posebnih mera mora zaustaviti trend porasta nasilja nad ženama.Poručila je i da partnersko i nasilje u porodici nije nečija lična stvar, već važno društveno i državno pitanje.... »

Za tri dana dve žene ubijene, više povređeno

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković apelovala je danas na sve nadležne da u potpunosti primenjuju Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, kao i sve druge raspoložive mere.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija Ona je to učinila pošto su u poslednja tri dana ubijene dve žene, a nekoliko fizički povređeno. Poverenica je saopštila da se primenom Zakona i posebnih mera mora zaustaviti trend porast... »

Janković: Za tri dana dve žene ubijene, više povređeno

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Janković: Za tri dana dve žene ubijene, više povređeno
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković apelovala je na sve nadležne da u potpunosti primenjuju Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, kao i sve druge raspoložive mere, imajući u vidu da su samo u poslednja tri dana ubijene dve žene, a nekoliko fizički povređeno.
Poverenica je saopštila da se primenom Zakona i posebnih mera mora zaustaviti trend porasta nasilja nad ženama. Poručila je i da partnersko i nasilje u porodici nije nečija lična stvar, već važno društveno i državno pitanje.... »
©2018 Netmark d.o.o.