Povezane vesti

Drama u Kragujevcu: Stajao pola dana u prolazu od 20 centimetara, vatrogasci bušili zid da ga izbave

Blic ponedeljak, 16. april 2018.
Muškarac iz okoline Kraljeva danas je bio 12 sati zaglavljen u prolazu između dve zgrade u Kragujevcu, širine 20 centimetara. Kako bi ga izvukli, vatrogasci su morali da naprave rupu u zidu. U trenutku kada je spasen muškarac je bio nag i u svesnom stanju. Odmah je primio infuziju i Hitna pomoć ga... »

KG: Spasen muškarac koji se zaglavio između dve zgrade

Dnevnik ponedeljak, 16. april 2018.
KRAGUJEVAC: Kragujevački vatrogasci-spasioci izvukli su muškarca koji se zaglavio u prolazu širokom 20 centimetara između kuće i stambene zgrade.
Kako je javio RTS, informaciju da se muškarac zaglavio u prolazu između dva stambena objekta, vatrogasci su dobili posle 10 časova. Na teren je izašlo sedam vatrogasaca spasilaca sa dva vozila. Kako je prolaz u kojem se nalazio... »

Kragujevčanin upao između zgrada u procep od 20 centimetara, spasli ga vatrogasci

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Kragujevčanin upao između zgrada u procep od 20 centimetara, spasli ga vatrogasci
KRAGUJEVAC - Kragujevački vatrogasci-spasioci izvukli su muškarca koji se zaglavio u prolazu širokom 20 centimetara između kuće i stambene zgrade.
Kako je javio RTS, informaciju da se muškarac zaglavio u prolazu između dva stambena objekta, vatrogasci su dobili posle 10 časova. Na teren je izašlo sedam vatrogasaca spasilaca sa dva vozila. Kako je prolaz u kojem se nalazio... »

Drama u Kragujevcu trajala 40 minuta: Muškarac upao u prolaz između kuće i zgrade, spasli ga vatrogasci!

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Kragujevački vatrogasci-spasioci izvukli muškarca koji se zaglavio u prolazu širokom 20 centimetara između kuće i stambene zgrade. Informaciju da se muškarac zaglavio u prolazu između dva stambena objekta, vatrogasci su dobili posle deset časova. Na teren je izašlo sedam vatrogasaca spasilaca sa... »

Kragujevac: Izvučen muškarac zaglavljen u prolazu od 20 centimetara

Novi magazin ponedeljak, 16. april 2018.
Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara izmedju dva objekta Ulici Milovana Gušića u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u tom gradu.
Vatrogasci su primili dojavu o čoveku koji je zaglavljen tek jutros oko 10 časova, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta. Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević je rekao agenciji Beta da su spasioci morali... »

KG: 12 sati nag bio zaglavljen u prolazu od 20 cm

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: KG: 12 sati nag bio zaglavljen u prolazu od 20 cm
Kragujevac -- Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 cm u Kragujevcu izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade
Vatrogasci su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici Milovana Glišića, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta. Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević... »

Muškarac više od 12 sati bio zaglavljen u uskom prolazu u Kragujevcu

Radio 021 ponedeljak, 16. april 2018.
Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije vatrogasaca.
Vatrogasci su primili dojavu tek jutros oko 10 časova o čoveku koji je zaglavljen između dva objekta u Ulici Milovana Gušića, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta. Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević... »

Neverovatno: Goli Kragujevčanin zaglavljen 12 sati

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
Muškarac koji je više od 12 sati bio zaglavljen u prolazu širine 20 centimetara između dva objekta Ulici Milovana Gušića u Kragujevcu, izvučen je posle intervencije pripadnika Vatrogasno-spasilačke brigade u tom gradu.
Foto: MONDO/Lana Stošić Vatrogasci su primili dojavu o čoveku koji je zaglavljen tek jutros oko 10 časova, a akcija spasavanja je trajala oko 40 minuta. Komandant vatrogasno-spasilačke brigade Nenad Milošević je rekao agenciji... »
©2018 Netmark d.o.o.