Filmska turneja Slobodne zone u 50 gradova Srbije

Filmska turneja Slobodne zone u 50 gradova Srbije

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Filmska turneja Slobodne zone u 50 gradova Srbije
BEOGRAD - Publika u više od 50 mesta i gradova u Srbiji imaće priliku da od sredine aprila do kraja juna besplatno pogleda pet filmova sa festivala Slobodna zona, održanog tokom novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
Predvodnik turneje je dokumentarni mjuzikl "Dan oslobođenja", koji prati posetu i kontroverzni nastup slovenačke grupe Laibach u "poslednjoj komunističkoj diktaturi sveta" - Severnoj Koreji. Na programu će se naći i "Čavela",... »

Filmska turneja u više od 50 mesta

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Filmski festival Slobodna zona organizuje filmsku Turneju po Srbiji, pa će publika u više od 50 mesta imati priliku da od sredine aprila do kraja juna besplatno vidi pet filmova sa festivala održanog tokom novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
Predvodnik Turneje je dokumentarni mjuzikl „Dan oslobođenja“, koji prati posetu i kontroverzni nastup slovenačke grupe Laibach u „poslednjoj komunističkoj diktaturi sveta“ – Severnoj Koreji. Na programu će biti i „Čavela“,... »

Filmska turneja Slobodne zone u 50 gradova Srbije

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Filmska turneja Slobodne zone u 50 gradova Srbije
Publika u više od 50 mesta i gradova u Srbiji imaće priliku da od sredine aprila do kraja juna besplatno pogleda pet filmova sa festivala Slobodna zona, održanog tokom novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.
Predvodnik turneje je dokumentarni mjuzikl "Dan oslobođenja", koji prati posetu i kontroverzni nastup slovenačke grupe Laibać u "poslednjoj komunističkoj diktaturi sveta" - Severnoj Koreji. Na programu će se naći i "Čavela",... »
©2018 Netmark d.o.o.