Povezane vesti

Deklaracija: Odnos EU i Zapadnog Balkana mora biti iskreniji

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Odnos Evropske unije i Zapadnog Balkana mora da bude iskreniji, navodi se u deklaraciji Evropskog fonda za Balkan koja je na desetogodišnjicu rada te organizacije predstavljena u Beogradu.
Na dokumentu je radilo 50 regionalnih i evropskih stručnjaka koji su istakli da zapadni Balkan ne sme da propusti priliku da, kao deo Evropske unije, ujednači demokratski, socijalni i ekonomski razvoj sa državama članicama.... »

Predstavljena Deklaracija o o evropskom partnerstvu s Balkanom (VIDEO)

Beta ponedeljak, 16. april 2018.
Evropski fond za Balkan (EFB) predstavio je danas u Beogradu "Deklaraciju o o evropskom partnerstvu s Balkanom", na skupu o novim pravcima partnerstva. U Deklaraciji se navodi da odnos Evropske unije i Zapadnog Balkana mora da bude iskreniji i transparentniji i da prednost daje demokratskoj... »

"Vreme za novi, iskreniji odnos EU i Balkana"

Radio 021 ponedeljak, 16. april 2018.
Odnos Evropske unije i Zapadnog Balkana mora da bude iskreniji i transparentniji i da prednost daje demokratskoj transformaciji, navodi se u Deklaraciji o evropskom partnerstvu s Balkanom koja će danas biti zvanično potpisana.
Evropski fond za Balkan (EFB) će na skupu povodom obeležavanja 10 godina rada predstaviti Deklaraciju, dokument o budućnosti regiona koji je kreiralo oko 50 regionalnih i evropskih stručnjaka. Autori Deklaracije pozvali su na... »

Dvodnevni skup u Beogradu o partnerstvu EU i Balkana

RTV ponedeljak, 16. april 2018.
RTV: Dvodnevni skup u Beogradu o partnerstvu EU i Balkana
BEOGRAD - Evropski fond za Balkan (EFB) obeležava 10 -godišnjicu od osnivanja i tim povodom okupiće u Beogradu više od 200 svetski poznatih stručnjaka, bivših visokih zvaničnika i poslovnih ljudi koji će razgovarati o jačanju odnosa između Evrope i Balkana i predstaviti Deklaraciju o evropskom partnerstvu sa Balkanom.
U Deklaraciji, koja će večeras biti potpisana navodi se da evropsko partnerstvo sa Balkanom mora da bude utemeljeno na iskrenijim i transparentnijim odnosima, koji prednost daju demokratskoj transformaciji. Strategija Evropske... »

Deklaracija: Vreme za novi, iskreniji odnos EU i Balkana

Beta ponedeljak, 16. april 2018.
Odnos Evropske unije i Zapadnog Balkana mora da bude iskreniji i transparentniji i da prednost daje demokratskoj transformaciji, navodi se u Deklaradiji o evropskom partnerstvu s Balkanom koja će danas biti zvanično potpisana. Evropski fond za Balkan (EFB) će na skupu povodom obeležavanja 10 godina... »

Vreme za novi, iskreniji odnos EU i Balkana

EurActiv ponedeljak, 16. april 2018.
Odnos Evropske unije i Zapadnog Balkana mora da bude iskreniji i transparentniji i da prednost daje demokratskoj transformaciji, navodi se u Deklaradiji o evropskom partnerstvu sa Balkanom koja će 16. aprila biti zvanično potpisana. Autori Deklaracije pozvali su na ponovno ujedinjenje Evrope i... »
©2018 Netmark d.o.o.