Šta piše u Vučićevoj čestitki Đukanoviću

Šta piše u Vučićevoj čestitki Đukanoviću

B92 pre 9 dana
B92: Šta piše u Vučićevoj čestitki Đukanoviću
Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
"Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", ističe se u čestitki. Vučić je, takođe, izrazio nadu da će... »

Vučić čestitao Đukanoviću

Vesti online pre 9 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
- Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu - ističe se u čestitki. Vučić je, takođe, izrazio nadu da će... »

Vučić čestitao Đukanoviću: Rezultat znak poverenja

N1 Info pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić izrazio je nadu da će novoizаbrаni predsednik Crne Gore Milo Đukаnović doprineti miru i stabilnosti u regionu.
"Nаdаm se dа ćete svojim rаdom doprineti dа mir i stаbilnost političkih prilikа u regionu budu oslonаc zа svimа preko potrebаn ekonomski nаpredаk", naveo je Vučić u čestitki Đukanoviću. Predsednik Srbije je naveo da su rezultati... »

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu: Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vas

Telegraf pre 9 dana
Vučić je, takođe, izrazio nadu da će Ðukanović svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima preko potreban ekonomski napredak
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću. Očuvanje mira i stabilnost u BiH i regionu od suštinskog interesa za srpski narod: Vučić razgovarao sa... »

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu

Večernje novosti pre 9 dana
Predsednik Srbije je naveo da su rezultati izbora pokazali da građani Crne Gore imaju poverenje u Đukanovićevo političko iskustvo i državničku veštinu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas nadu da će novoizabrani predsednik Crne Gore Milo Đukanović doprineti miru i stabilnosti u regionu. "Nadam se da ćete svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih... »

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu na predsedničkim izborima: U čestitki ni reči o pravima Srba u Crnoj Gori

Pravda pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
„Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu. Nadam se da ćete svojim radom doprineti da mir i stabilnost... »

Vučić Đukanoviću: Čestitam, zajedno za stabilnost

Mondo pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić čestitao je danas svom kolegi Milu Đukanoviću pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori i izrazio nadu da će zajedno raditi na stabilnosti u regionu.
Foto: Mondo.me/Vanja Rajović "Nаdаm se dа ćete svojim rаdom doprineti dа mir i stаbilnost političkih prilikа u regionu budu oslonаc zа svimа preko potrebаn ekonomski nаpredаk", naveo je Vučić u čestitki Đukanoviću. Predsednik... »

Vučić čestitao Đukanoviću

Danas pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
„Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu. Nadam se da ćete svojim radom doprineti da mir i stabilnost... »

Vučić čestitao pobedu Milu Đukanoviću

Srbija danas pre 9 dana
Crna Gora dobila novog predsednika
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću. - Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo... »

Novoizabrani predsednik Crne Gore: Vučić čestitao Đukanoviću pobedu na izborima

Kurir pre 9 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. "Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", ističe... »

Vučić čestitao Đukanoviću

RTS pre 9 dana
RTS: Vučić čestitao Đukanoviću
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Milu Đukanoviću, povodom izbora za predsednika Crne Gore.
"Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", navodi se u čestitki predsednika Vučića. "Nadam se da ćete... »

Vučić čestitao Ðukanoviću

Studio B pre 9 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću.
„Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu“, ističe se u čestitki. Vučić je, takođe, izrazio nadu da će... »

Kližan zaustavio Đokovića u Barseloni

Beta  pre 5 sati  još 32 povezane

Tusk:O Srbiji se neće odlučivati ni u Moskvi, ni u Briselu

B92  pre 15 minuta  još 30 povezanih

Kakav maler - Okslejd Čemberlen opet zbog povrede ne ide na Mundijal!

Mozzart sport  pre 21 minut  još 29 povezanih

Barselona: Nadal u osmini finala

Večernje novosti  pre 1 sat  još 18 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.