Šta piše u Vučićevoj čestitki Đukanoviću

Šta piše u Vučićevoj čestitki Đukanoviću

B92 ponedeljak, 16. april 2018.
B92: Šta piše u Vučićevoj čestitki Đukanoviću
Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
"Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", ističe se u čestitki. Vučić je, takođe, izrazio nadu da će... »

Vučić čestitao Đukanoviću

Vesti online ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
- Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu - ističe se u čestitki. Vučić je, takođe, izrazio nadu da će... »

Vučić čestitao Đukanoviću: Rezultat znak poverenja

N1 Info ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić izrazio je nadu da će novoizаbrаni predsednik Crne Gore Milo Đukаnović doprineti miru i stabilnosti u regionu.
"Nаdаm se dа ćete svojim rаdom doprineti dа mir i stаbilnost političkih prilikа u regionu budu oslonаc zа svimа preko potrebаn ekonomski nаpredаk", naveo je Vučić u čestitki Đukanoviću. Predsednik Srbije je naveo da su rezultati... »

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu: Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vas

Telegraf ponedeljak, 16. april 2018.
Vučić je, takođe, izrazio nadu da će Ðukanović svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima preko potreban ekonomski napredak
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću. Očuvanje mira i stabilnost u BiH i regionu od suštinskog interesa za srpski narod: Vučić razgovarao sa... »

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu

Večernje novosti ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije je naveo da su rezultati izbora pokazali da građani Crne Gore imaju poverenje u Đukanovićevo političko iskustvo i državničku veštinu
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas nadu da će novoizabrani predsednik Crne Gore Milo Đukanović doprineti miru i stabilnosti u regionu. "Nadam se da ćete svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih... »

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu na predsedničkim izborima: U čestitki ni reči o pravima Srba u Crnoj Gori

Pravda ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
„Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu. Nadam se da ćete svojim radom doprineti da mir i stabilnost... »

Vučić Đukanoviću: Čestitam, zajedno za stabilnost

Mondo ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksаndаr Vučić čestitao je danas svom kolegi Milu Đukanoviću pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori i izrazio nadu da će zajedno raditi na stabilnosti u regionu.
Foto: Mondo.me/Vanja Rajović "Nаdаm se dа ćete svojim rаdom doprineti dа mir i stаbilnost političkih prilikа u regionu budu oslonаc zа svimа preko potrebаn ekonomski nаpredаk", naveo je Vučić u čestitki Đukanoviću. Predsednik... »

Vučić čestitao Đukanoviću

Danas ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.
„Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu. Nadam se da ćete svojim radom doprineti da mir i stabilnost... »

Vučić čestitao pobedu Milu Đukanoviću

Srbija danas ponedeljak, 16. april 2018.
Crna Gora dobila novog predsednika
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću. - Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo... »

Novoizabrani predsednik Crne Gore: Vučić čestitao Đukanoviću pobedu na izborima

Kurir ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. "Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", ističe... »

Vučić čestitao Đukanoviću

RTS ponedeljak, 16. april 2018.
RTS: Vučić čestitao Đukanoviću
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Milu Đukanoviću, povodom izbora za predsednika Crne Gore.
"Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", navodi se u čestitki predsednika Vučića. "Nadam se da ćete... »

Vučić čestitao Ðukanoviću

Studio B ponedeljak, 16. april 2018.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću.
„Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu“, ističe se u čestitki. Vučić je, takođe, izrazio nadu da će... »

"Novosti" saznaju: Na izbore 31. marta ili 14. aprila

Večernje novosti  pre 40 minuta  još 1 povezana

Na današnji dan, 20. januar

B92  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.