Povezane vesti
Uskraćena za događaj godine Ona nije poželjna na Prijovićkinoj svadbi
Press 16.04.2018
Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović staće na ludi kamen, a svadba je zakazana za jun. Budući mladenci se uveliko spremaju za najvažniji dan u svom životu, a svadbi će prisustvovati skoro cela estrada. OPLEO PO NASILNIKU Saša Vidić: Luka… »
ONA JE NEPOŽELJNA: Ova pevačica NIJE POZVANA na venčanje Aleksandre Prijović! (FOTO)
Svet & Skandal 16.04.2018
Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik, Filip Živojinović, uveliko spremaju svadbu koja će biti organizovana u junu, a oni s nestrpljenjem čekaju dan kada će jedno drugom izgovoriti sudbonosno “Da”. Na ovu svadbu pozvano je dosta poznatih… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 25 minutajoš 16 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti podnose krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog 4 krivična dela
Nova pre 0 minutajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 5 minutajoš 37 povezanih

Policija reagovala, učesnici potisnuti: Studenti i građani blokirali zgradu Skupštine grada u Novom Sadu, u toku sednica uz povremeno ometanje
Blic pre 0 minutajoš 34 povezane

Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Politika pre 35 minutajoš 24 povezane