Povezane vesti

Brnabić: Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg

Nova ekonomija utorak, 17. april 2018.
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da Srbija na planu otvaranja novih i boljih radnih mesta ima "odličnog partnera" u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg. Ona je na prijemu povodom dolaska delegacije Baden-Virtemberga u Srbiju kazala da je ta nemačka savezna pokrajina jedna od ekonomski najjačih... »

Brnabić: Baden-Virtemberg nam je jedan od najvažnijih partnera, više od 100 firmi zapošljava 8.000 ljudi

Blic utorak, 17. april 2018.
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je danas Zajedničkoj komisiji Srbija - Baden-Virtemberg i poručila da je ta nemačka pokrajina jedan od naših najvažnijih ekonomskih partnera. Ona je istakla da je cilj Srbije jednostavan, a to je dinamičniji privredni rast, više radnih mesta i bolje plaćenih... »

Brnabić: Jačaćemo saradnju sa Baden-Virtembergom

RTS utorak, 17. april 2018.
RTS: Brnabić: Jačaćemo saradnju sa Baden-Virtembergom
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je Zajedničkoj komisiji Srbija - Baden-Virtemberg i poručila da je ta nemačka pokrajina jedan od naših najvažnijih ekonomskih partnera.
Ana Brnabić je istakla da je cilj Srbije jednostavan, a to je dinamičniji privredni rast, više radnih mesta i bolje plaćenih poslova, te da su odnosi Srbije sa Baden-Virtembergom su od izuzetnog značaja za sveobuhvatne odnose sa... »

Brnabić: Srbija jača saradnju sa Baden-Virtembergom

RTV utorak, 17. april 2018.
RTV: Brnabić: Srbija jača saradnju sa Baden-Virtembergom
BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas Zajedničkoj komisiji Srbija - Baden-Virtemberg i poručila da je ta nemačka pokrajina jedan od srpskih najvažnijih ekonomskih partnera.
Ona je istakla da je cilj Srbije jednostavan, a to je dinamičniji privredni rast, više radnih mesta i bolje plaćenih poslova, te da su odnosi Srbije sa Baden-Virtembergom su od izuzetnog značaja za sveobuhvatne odnose sa... »

Brnabić: Jačaćemo saradnju sa Baden-Virtembergom

Dnevnik utorak, 17. april 2018.
BEOGRAD: Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je danas Zajedničkoj komisiji Srbija - Baden-Virtemberg i poručila da je ta nemačka pokrajina jedan od naših najvažnijih ekonomskih partnera.
Ona je istakla da je cilj Srbije jednostavan, a to je dinamičniji privredni rast, više radnih mesta i bolje plaćenih poslova, te da su odnosi Srbije sa Baden-Virtembergom su od izuzetnog značaja za sveobuhvatne odnose sa... »

Brnabić: Baden-Virtemberg je odličan partner

B92 utorak, 17. april 2018.
B92: Brnabić: Baden-Virtemberg je odličan partner
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da Srbija na planu otvaranja novih i boljih radnih mesta ima "odličnog partnera" u nemačkoj pokrajini Baden-Virtemberg.
Ona je na prijemu povodom dolaska delegacije Baden-Virtemberga u Srbiju kazala da je ta nemačka savezna pokrajina jedna od ekonomski najjačih regija u Evropi, a da u Srbiji posluje sa više od 100 kompanija koje zapošljavaju 8.000... »

Brnabić: U Baden-Virtenbergu imamo odličnog partnera

Blic utorak, 17. april 2018.
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtenberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih mesta i da u tome Srbija ima odličnog partnera u nemačkoj pokrajini... »

Brnabić: U Baden-Virtembergu imamo odličnog partnera

Večernje novosti utorak, 17. april 2018.
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtemberga Vinfrid Krečman
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeras prijemu u Beogradu koji je organizovao premijer Baden-Virtemberga Vinfrid Krečman, i poručila da je jedan od najvažnijih poslova Vlade Srbije otvaranje novih i bolje plaćenih radnih... »
©2018 Netmark d.o.o.